1ος γύρος, 23 Απριλίου

Αυλαία στην Πεντέλη

Εναρκτήριος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Trial στο γνωστό και ιστορικό «λημέρι» του, στην νότια πλευρά του Πεντελικού, την Κυριακή 23 Απριλίου.

Όλη η ζεστή παρέα που κρατά το ιστορικό (*) μοτοαγώνισμα ζωντανό το οποίο μόλις μπαίνει στην 5η (!) δεκαετία του θα δώσει ραντεβού στην Πεντέλη, που σιγά σιγά ξανά πρασινίζει, σε έναν δυνατό αγώνα που θα οριοθετήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες για το 2017.

Οι δύο μονομάχοι της κορυφαίας κατηγορίας A, ο Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta) και ο Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) θα μονομαχήσουν για άλλη μια φορά αλλά θα πρέπει να έχουν στον νού τους τον επανακάμψαντα Μάριο Πολυχρονιάδη (ΑΡΗΣ, Gas Gas) που έρχεται φορτωμένος με διεθνείς εμπειρίες ενώ ο Παναγιώτης Καμπάρδης (ΜΟΛΠ, Gas Gas) και ο πρωταθλητής της κατηγορίας B, ο Γιάννης Παγώνης (ΜΟΛΠ, Beta) καιροφυλακτούν.

Η άνοδος στην A, του Γ.Παγώνη αφήνει ανοικτό το πεδίο στην κατηγορία B, το ίδιο και στην Junioρ, στην κατηγορία των εφήβων (12 έως 17 ετών) αφού ο περσινός κάτοχος του τίτλου, ο Αναστάσης Αναστασιάδης (ΑΡΗΣ, Beta) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Β.

Έναρξη του αγώνα στις 10:00 στο ανενεργό λατομείο «Μαλτέζος» στην νότια πλευρά της Πεντέλης, στον δρόμο για τον Αγ. Πεντελήμονα. Πληροφορίες στο aris.amotoe.gr

(*) To trial είναι το 3ο, ιστορικά, (μετά την ταχύτητα και το Motocross) αγώνισμα μοτοσυκλέτας που συνεχίζει να καλλιεργείται και διεξάγεται στην χώρα, προηγούμενο των Enduro, Dragster, Supermoto, Rally, κ.α.

trial στου Μαλτέζου

AfisaTrial2017a

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.