Σήμερα ξεκίνησε απο το πρωί ο πρώτος αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος motocross στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην πίστα Πεί Δοκού, με τις κατατακτήριες δοκιμές και τα πρώτα σκέλη για τις κατηγορίες, mx65, mx85 και mxopen.

Νίκος Λυρίου #161

Νίκος Λυρίου #161

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρα στις κατατακτήριες και της κατηγορίας mx1, τον έκανε ο ανανεωμένος Λυρίου Νίκος 1:42.50 με τον Κοντολέτα Δημήτρη μια ανάσα πίσω του  1:42.54 και τον Τσαρνά Ανάργυρο στην τρίτη θέση. Στην mx2 o περσινός πρωταθλητής Γιάννης Τουρατζίδης επικράτησε με χρόνο 1:43.84. Δεύτερος ο Κρητικός Εμμανουήλ και τρίτος ο Παναγιώτης Παπίλας.

Τουρατζίδης Γιάννης #100

Τουρατζίδης Γιάννης #100

Παράλληλα στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας open ο Χρήστος Τομαράς πήρε την νίκη για μόλις 3 δευτερόλεπτα απο τον περσινό πρωταθλητή Δημολιάνη Σταμάτη. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Κονδυνόπουλος Διονύσης. Στην κατηγορία mx85 την νίκη του πρώτου σκέλους την πήρε ο περσινός πρωταθλητής της mx65 Σάγμαλης Αντώνης άν και είχε μία πτώση στα δοκιμαστικά με ελαφρύ τραυματισμό αφήνοντας τους  Ανδρέου Ανδρέα και Καριώτη Γιώργο στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Στην στην μικρή κατηγορία, mx65 την νίκη πήρε ο Κανάκης Μάριος με τους Σαραντινούδη  Μιχάλη και Κανελλόπουλο Νίκο στην δεύτερη και τρίτη θέση.

Τομαράς Χρήστος #110

Τομαράς Χρήστος #110

Αντώνης Σάγμαλης #192

Αντώνης Σάγμαλης #192

Κανάκης Μάριος #49

Κανάκης Μάριος #49

Να ευχηθούμε περαστικά στον  Κιουτσουκώστα Κυριάκο που είχε μία άσχημη πτώση στα χρονομετρημένα με τραυματισμό, που τον ανάγκασαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πόδι. Καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.

Καρέ καρέ η άσχημη πτώση του Αντώνη Σάγμαλη. Αποφάσισε να συμμετέχει στο πρώτο σκέλος και κατάφερε να πάρει την νίκη.

sagmalhs ant 192

sagmalhs an 192

sagmalhs 192

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα απο τις κατατακτήριες δοκιμές της ΜΧ1 και ΜΧ2, όπως και τα αποτελέσματα απο τα πρώτα σκέλη των κατηγοριών ΜΧ65, ΜΧ85 και ΜΧopen. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα.

Αποτελέσματα Κατατακτήριων MX1 – MX2: mx1

mx2

Αποτελέσματα απο τα Πρώτα Σκέλη MX65 – MX85 – MXopen:mx65

mx85

mxopen

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.