Ο έκτος αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος enduro που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον τέταρτο αγώνα Νοτίου Ελλάδος στην Σπάρτη έλαβε τέλος με τον Αλέξη Ζώρα να είναι ο κυρίαρχος του αγών με τους Βαρσάμη και Κακολύρη να τον πλαισιώνουν στο βάθρο της enduro GP. Στον αγώνα Νοτίου Ελλάδος Νικητής όλων και της Ε2 ο Νικιάς Κωνσταντίνος. Δείτε πρκάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας.

Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης ΕΔΩ

Αποτελέσματα Πανελληνίου πρωταθλήματος

Αποτελέσματα Νοτίου Ελλάδος

 

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.