mx xalkida

      … is coming… !!!

Μετά την ολιγόμηνη χειμερινή ανάπαυλα, ο πολύβουος και σε αναβρασμό θίασος του ελληνικού Motocross είναι καθ’ όλα έτοιμος για την έναρξη της νέας χρονιάς! Στην καθιερωμένη και διαρκώς αναθμιζόμενη Δημοτική πίστα της Χαλκίδας, όλοι γνωστοί και μη πρωταγωνιστές θα δώσουν το πρώτο φετινό παρόν με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Προγνωστικά, δεν υπάρχουν, αφού ο πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧ2, ο Δημήτρης Κοντολέτας (ΑΟΛΜΟλυμπίας, Yamaha) ανεβαίνει στην μεγάλη κατηγορία (ΜΧ1) για να αντιμετωπίσει τον πολυπρωταθλητή Παναγιώτη Κουζή (ΦΙΑΜ, Honda) αλλά και τους δυνατούς μονομάχους και διεκδικητές του βάθρου, τον ταχύ και μεθοδικό Δημήτρη Βαγγελάκο (ΑΜΟΕορδαίας, Yamaha), τον ανανεωμένο Γιώργο Ηλιόπουλο (ΠΑΛΕΜΟΤ Αιγίου, ΚΤΜ) και τον επανερχόμενο από τραυματισμό Μανώλη Σκύβαλο (ΟΔΙΚΟζάνης, Honda).

Με το παραπάνω δεδομένο, στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, οι εξελίξεις στην ΜΧ2 αναμένονται συγκλονιστικές αφού μια πεντάδα (αν όχι 6άδα!) ιδιαίτερα νεαρών θα παλέψει για την νίκη, την άνοδο στο βάθρο σχεδόν και το όσον δυνατόν καλό ξεκίνημα της χρονιάς επί ίσοις όροις !! Ο σταθερά ανερχόμενος μετά τον τραυματισμό του, Παναγιώτης Παπίλας

(ΑΜΛΕΧαλκίδας, Honda), ο εκπληκτικός στον περσινό αγώνα στην Πτολεμαϊδα Θεσσαλονικιός, ο Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ, Yamaha) ο εντυπωσιακός Σερραίος, ο Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών, Kawasaki), αλλά και ο Μανώλης Κρητικός (ΑΡΗΣ, Yamaha) μαζί με τον Αλέξανδρο Γεωργαντά (ΜΑΟΚατερίνης, Husqvarna) και τον πολλά υποσχόμενο Νίκο Λυρίου (Ικαρος Ρόδου, Kawasaki) θα κρατήσουν τους πάντες στις μύτες των ποδιών μέχρι τον τελευταίο γύρο!

Στην κατηγορία με τις περισσότερες αγωνιστικές εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια, στην ΟΡΕΝ, πρωταθλητής Σταμάτης Δημολιάνης (ΛΕΜΟΤ) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με ΚΤΜ έχοντας στον νου από ποια «μεριά» θα βρει αντίσταση, από την Καβάλα (Κυριάκος Κιουτσούκωστας – Μοτολέσχη Καβάλας, Suzuki), από το Αγρίνιο (Νίκος Κριμπούνης – ΛΑΜΟΤ, ΚΤΜ) από την Ρόδο (Σταμάτης Λυρίου -Ικαρος Ρόδου, Kawasaki), η από όπου άλλου θα έρθει η έκπληξη.

Απόσμενες εξελίξεις περιμένουμε και στην «τετράτροχη» κατηγορία των Quad όπου πρωταγωνιστεί ο ΜΟΒΕ. Ο Αγρινιώτης Γιώργος Καπέλης (Yamaha) θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο του φαβορί που θέλουν πολύ να αμφισβητήσουν, ο Σπύρος Μπιρλής (ΚΤΜ), ο νεαρός Γιώργος Χαραλάμπους (Harris), ο Κώστας Ντούζος (ΚΤΜ) και άλλοι επίδοξοι που προετοιμάζονται σκληρά!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 30 ΜΑΡΤΊΟΥ, στις 10:30 στην Δημοτική πίστας της Χαλκίδας.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Μετά την διάβαση από την υπερυψηλή γέφυρα στην είσοδο της πόλης, ακολουθείτε τις δημοτικές πινακίδες προς «Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Motocross) Δήμου Χαλκιδέων». Η κατεύθυνση είναι προς την Β.Εύβοια. Η γεωγραφική θέση έναρξης του δρόμου προς την πίστα είναι: 38’’29’07 83 Βορ & 23’’39’28 30 Αν.

Ξενοδοχεία:

BEST WESTERN LUCY 4 22210-23831-4 Παραλια Χαλκιδας
PALIRIA HOTEL 3 22210-28001 Παραλια Χαλκιδας
JOHNS HOTEL (υπ.παρκινγκ) 3 22210-25486 Παραλια Χαλκιδας
KENTRIKON HOTEL 2 22210-22375 Παραλια Χαλκιδας
HARA HOTEL 3 22210-76305,6 Καραμπαμπας(απεναντι)
MORFEAS HOTEL 1 22210-24703 Καραμπαμπας(απεναντι)
PELAGOS HOTEL 4 22210-99310 Αγιος Μηνας-Δροσια
ALMIRA MARE HOTEL 4 22210-97100 Αγιος Μηνας-Δροσια
ANGELA HOTEL 3 22210-42330 Νεα αρτακη
HOTEL LEYKANTI 22210-51875 ΛΕΥΚΑΝΤΙ παραλια
Hotel Philoxenia 22210-53615 ΛΕΥΚΑΝΤΙ παραλια
ΚΥΜΑΤΑ ενοικ. Δωματια 22210-74724 Παραλια Χαλκιδας

1) http://www.lucy-hotel.gr/
(2) http://www.paliria-hotel.gr/
(3) http://johns-hotel.gr/homegr
(4) http://www.hotel-kentrikon.com/
(5) http://www.harahotel.gr/
(6) http://www.hotelmorfeas.gr/
(7) http://www.hotelpelagos.gr/
(8) http://www.almiramare.gr/
(9) http://www.hotelangela.gr/
(10) http://www.hotel-lefkadi.gr/
(11) http://www.hotelphiloxenia.eu/
(12) http://www.kimata.com.gr

Σύντομα ο ειδικός κανονισμός

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.