Ο τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου πρωταθλήματος enduro Πραγματοποιήθηκε στη Φλώρινα, μαζί με τον τρίτο και τελευταίο του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος που διοργάνωσε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας. Με σύμμαχο τον καιρό και κάποια μικροπροβλήματα, αλλά με εμφανή την προσπάθεια του Μ.Ο.Φ ολοκληρώθηκε ο αγώνας αναδεικνύοντας και τους πρωταθλητές για το Βορείου Ελλάδος. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα.

_1013259

Αποτελέσματα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος:

pe1

pe2

pe3

pen

pes

hob

Αποτελέσματα Πρωτ. Βορείου Ελλάδος:

be1

be2

be3

bes

esprint

Γενική κατάταξη

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.