ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ HUSQVARNA ΓΙΑ ΤΟ ISDE.

Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα ενοικίασης μοτοσυκλετών, Race Service και ανταλλακτικών, που είναι σε προσφορά στο φετινό Διεθνές Six Days Enduro, που θα φιλοξενηθεί στην Košice (Κόσιτσε) της Σλοβακίας, στις 7-12 Σεπτεμβρίου.

3

Επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά την πραγματοποίηση αυτού του event για το 2014, στο San Juan της Αργεντινής, το ISDE θα υποστηρίζεται και πάλι, πλήρως από τη Husqvarna, η οποία θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά από υπηρεσίες, σχεδιασμένες να καλύπτουν τέλεια τις ανάγκες των συμμετεχόντων και των ομάδων από όλο τον κόσμο.

Από τις συμβουλές των ειδικών μέχρι μια μεγάλη αποθήκη ανταλλακτικών, οι τεχνικοί της Husqvarna θα είναι σε ετοιμότητα στην Košice, για να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν όσους αναβάτες, με μοτοσυκλέτα Husqvarna, σκοπεύουν να συμμετέχουν στην 90η διοργάνωση αυτού του διάσημου event.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ HUSQVARNA SIX DAYS
Η Husqvarna Μotorcycles προσφέρει ένα αποκλειστικό πρόγραμμα ενοικίασης μοτοσυκλετών.

Θα είναι διαθέσιμα τα μοντέλα του 2016 για τις παρακάτω κατηγορίες:
-Δίχρονες μοτοσυκλέτες: E1 (TE 125), E2 (TE 250), E3 (TE 300)
-Τετράχρονες μοτοσυκλέτες: E1 (FE 250), E2 (FE350, FE 450), E3 (FE 501)

ΟΙ τιμές ενοικίασης μοτοσυκλέτας Husqvarna κατά την διάρκεια του Six Days Enduro, είναι:
-€ 2.740 (χωρίς ΦΠΑ) για δίχρονες μοτοσυκλέτες
-€ 3.040 (χωρίς ΦΠΑ) για τετράχρονες μοτοσυκλέτες

Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει:
-Μοτοσυκλέτα Husqvarna για την περίοδο του Six Days 2015
-Έξοδα μεταφοράς στην Kosice της Σλοβακίας
-Άδεια κυκλοφορίας και ασφάλιση της μοτοσυκλέτας για το event

Προθεσμία παραγγελίας: Για ενοικίαση μοτοσυκλέτας, μέχρι 12 Ιουλίου 2015, στους εξουσιοδοτημένους εμπόρους της Husqvarna Motorcycles.

RACE SERVICE ΑΠΟ ΤΗΝ HUSQVARNA ΓΙΑ ΤΟ SIX DAYS ENDURO

Το Race Service εξασφαλίζει ότι όλοι οι πελάτες της Husqvarna (ενοικιαστές μοτοσυκλέτας ή ιδιοκτήτες), μπορούν να συγκεντρωθούν στο να αγωνιστούν και να απολαύσουν τον αγώνα. Φέρτε μαζί σας τον προστατευτικό εξοπλισμό σας και αφήστε το έμπειρο προσωπικό της Husqvarna να φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα.

2

Παροχές του Husqvarna Race Service…
-Πρόσβαση στους Σταθμούς Service της Husqvarna
-Τεχνική υποστήριξη για όλο το event, σύμφωνα με αυτά που επιτρέπουν οι κανονισμοί της FIM
-Εργαλεία για το service & καύσιμα για τις μέρες του αγώνα
-Σημεία Service Έκτακτης Ανάγκης (ανταλλακτικά, εργαλεία, υγρά για την μοτοσυκλέτα, καύσιμα, αναψυκτικά, σνακ, φρούτα)
-Τοποθέτηση ανταλλακτικών (το κόστος των ανταλλακτικών δεν περιλαμβάνεται)
-Catering (αναψυκτικά, σνακ, φρούτα…)

Η τιμή του Race Service της Husqvarna, κατά την διάρκεια του Six Days 2015 είναι 1.350 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Τα καύσιμα που δεν θα χρησιμοποιηθούν, δεν θα επιστραφούν.

Επειδή ο διαθέσιμος αριθμός των Πακέτων Service της Husqvarna είναι περιορισμένος, σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τους επίσημους εμπόρους της Husqvarna Motorcycles και να κάνετε αίτηση, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Το Six Days Race Service της Husqvarna πρέπει να έχει παραγγελθεί πριν την 31 Ιουλίου 2015.

1

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ HUSQVARNA ΓΙΑ ΤΟ SIX DAYS

Η Husqvarna Motorcycles θα παρέχει ανταλλακτικά (για τα μοντέλα του 2016), όπως επίσης, τεχνική υποστήριξη και οργάνωση για όλους τους αναβάτες με μοτοσυκλέτα Husqvarna, που θα συμμετέχουν στο φετινό ISDE.

Για την εγγραφή σε αυτή την υπηρεσία, θα υπάρχει ένα επιπλέον κόστος των 98 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Ο αναβάτες που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες ή επιθυμούν να ζητήσουν φόρμα παραγγελίας, να επικοινωνήσουν με τους επίσημους εμπόρους της Husqvarna Motorcycles.

Το Service Team της Husqvarna, θα είναι σε ετοιμότητα στην Košice, για να σας καλωσορίσει στο ISDE και να σας εγγυηθεί ότι θα έχετε την έμπειρη τεχνική υποστήριξη, κατά την διάρκεια που θα βρίσκεστε στη Σλοβακία.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.