Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος – 5 Ιουνίου 2015

csm_Logo_RideGreen-bg_200c3b20b0

Μοτοσυκλέτα και Αειφορία.

Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί καθημερινή πρόκληση και διαχρονική αναγκαιότητα. Η περιβαλλοντική μας ευαισθησία, δεν πρέπει να εξαντλείται στο προφανές και στο αυτονόητο. Οφείλει να διαχέεται στην καθημερινότητά μας, μέσω της ορθολογικής εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων, στον τρόπο και την επιλογή φιλικών μεταφορικών μέσων όπως η μοτοσυκλέτα, στην προστασία της φύσης, στην ενεργειακή σπατάλη, στις καταναλωτικές μας συνήθειες, στη διαχείριση των απορριμμάτων μας και γενικότερα, στο προσωπικό μας περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Η θέσπιση της Παγκόσμιας Μέρας Περιβάλλοντος είναι μια διεθνής πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1972. Σαν ημερομηνία εορτασμού ορίστηκε η ημερομηνία 5 Ιουνίου και έκτοτε εορτάζεται σε όλο τον πλανήτη, κάθε έτος, με δράσεις οι οποίες υπενθυμίζουν ότι η ανάληψη ευθύνης για την προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση όλων μας.

Φέτος η παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος εορτάζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η κεντρική ιδέα του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τον εορτασμό της παγκόσμια ημέρας περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου για το έτος 2015 έχει τίτλο «Επτά δισεκατομμύρια όνειρα, ένας πλανήτης, Καταναλώνουμε με σύνεση».

Η FIM και τα μέλη της ανά τον πλανήτη παραδοσιακά γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος – 5 Ιουνίου, πραγματοποιώντας δράσεις. Η Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και προτρέπει τα μέλη της να συμμετέχουν στη διοργάνωση δράσεων για την αειφορία. Η μικρή συνεισφορά όλων μας αθροίζεται και μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η μοτοσυκλετιστική κοινότητα και ο καθένας μας είναι μέρος των επτά δισεκατομμυρίων ονείρων του πλανήτη μας.

Ας λάβουμε δράση τώρα!

ride-green-5-june-2015

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.