Ο Oriol Mena θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro με την RedMoto και Honda CRF450R.

oriol mena redmoto

Ο Ισπανός μετά την αγωνιστική χρονιά 2015 με Beta αποφάσισε να αγωνιστεί για το 2016 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro στην κατηγορία Ε2, με την κόκκινη ομάδα, την Honda Redmoto.

Ο νεαρός Ισπανός, Oriol Mena, θα αγωνιστεί το 2016 στην κατηγορία Ε2 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, μια σημαντική καμπή στην επαγγελματική του καριέρα.

Στη διάρκεια της σεζόν, θα συνεργαστεί με την RedMoto που θα του παρέχει το CRF 450R που κατασκευάζετε από την επίσημη ομάδα, η οποία θα προσπαθήσει να απογειωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Νέων και Πρωταθλητής της Ισπανίας, είναι έτοιμος για την νέα πρόκληση.

Oriol Mena: «Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έλαβα από τη RedMoto, θα έχω την υποστήριξη από την Ισπανία και τη δέσμευση της Honda dealer Impala Βαρκελώνης που θα τεθούν στη διάθεσή μου μια ομάδα μηχανικών, για να αγωνιστώ με τους καλύτερους οδηγούς στην κατηγορία. Είμαι πεπεισμένος ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα, σε συνδυασμό με την εμπειρία που απέκτησα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, μπορώ να πετύχω σπουδαία αποτελέσματα»

Michele Berera: » Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που o Oriol θα είναι στην ομάδα. Οι πωλήσεις και το μάρκετινγκ της RedMoto, με την άφιξη του Oriol Mena στη σέλα ενός Honda, θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο από τη στενή συνεργασία μεταξύ της RedMoto και Honda στην Ισπανία. Έχοντας μια δομή που υποστηρίζεται από κοινού θα ενισχύσει μόνο αυτήν την πολύτιμη συνεργασία. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.