Ο Όμιλος Φίλων Μοτοσυκλέτας Γιαννιτσών εν όψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα των Γιαννιτσών, διοργανώνει οργανωμένη προπόνηση και αυτή την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Η πίστα θα είναι ποτισμένη και θα υπάρχουν κριτές. Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που πιθανόν να επικρατούν, αλλά και για την ομαλή διεξαγωγή, η προπόνηση θα χωριστεί σε 4 session ανά 45′ που θα ξεκινήσουν από τις 9:00 το πρωί και θα τελειώσουν στις 12:00. Αν κριθεί απαραίτητο η οργάνωση θα χωρίσει τους αθλητές σε group ανάλογα με τις επιδόσεις τους για την αποφυγή ατυχημάτων.

Η πίστα θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το τέλος της ημέρας για όσους θέλουν να έρθουν αργότερα, αλλά το τερέν ΔΕΝ θα είναι στην κατάσταση που θα βρίσκεται το πρωί.

mpara ekkinhshs

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.