Η KTM South East Europe Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση των Orange Days 2015! Τα KTM Orange Days 2015 έφτασαν στο τέλος τους αφήνοντας πίσω τους 682 ενθουσιασμένους αναβάτες που οδήγησαν τις νέες KTM σε 12 Ελληνικές πόλεις!!!

Orange Days: Πάτρα

Orange Days: Πάτρα

48 ημέρες, 10 μοτοσυκλέτες ταξίδεψαν σε 12 συνεργάτες της ΚΤΜ σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε 682 διαφορετικούς αναβάτες να οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες της KTM.

Orange Days: Τρίκαλα

Orange Days: Τρίκαλα

Ο στόλος των μοτοσυκλετών δοκιμής της KTM South East Europe AE αποτελούνταν από τις KTM 1290 Super Adventure – KTM 1050 Adventure – KTM 1190 Adventure – KTM 1190 Adventure R – KTM 1290 Super Duke R – KTM 690 Duke – KTM 390 Duke – KTM 200 Duke – KTM RC390 – KTM RC200 και σε όλα τα σημεία διεξαγωγής εμπλουτιζόταν με τον στόλο των κατά τόπους Συνεργατών της εταιρίας.
Το κομβόι των Orange Days ξεκίνησε από την Αθήνα και “χάραξε” την εξής πορεία: Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ξάνθη, Σέρρες (Track Days), Πάτρα, Άλιμος Αττικής, Λαμία, Χαλκίδα, Περιστέρι Αττικής, Γκάζι Αττικής, Ηλιούπολη Αττικής.

Orange Days: Ξάνθη

Orange Days: Ξάνθη

Μετά την πραγματοποίηση των Orange Days στη Ξάνθη, ο στόλος έκανε μια στάση στην πίστα των Σερρών για ένα 3ήμερο Track Day. Εκεί οι φίλοι της KTM, οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, φορώντας τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό, αποκτώντας μια συναρπαστική εμπειρία και παίρνοντας μια καλή «γεύση» για το τι σημαίνει το ‘‘Ready To Race’’.

Τα νούμερα που ακολουθούν συνοψίζουν το αποτέλεσμα:

10 μοτοσυκλέτες
1 φορτηγό
48 ημέρες
26.860 km διανύθηκαν από τις μοτοσυκλέτες δοκιμής
682 διαφορετικοί αναβάτες οδήγησαν τις μοτοσυκλέτες
σε περισσότερα από
850 test rides!

Orange Days Tour

Orange Days Tour

Η ΚΤΜ εμπλούτισε την street γκάμα της με νέες μοτοσυκλέτες τελευταίας τεχνολογίας. Πιστεύοντας πάντα στο προϊόν της, η μεγάλη εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών, έδωσε και αυτή τη χρονιά την ευκαιρία σε όλους τους φίλους της και λάτρεις της μοτοσυκλέτας να τις οδηγήσουν, φέρνοντάς τις στο μεγαλύτερο μέρος του Ελλαδικού χώρου. Έτσι αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο πρωταρχικός της στόχος είναι η ικανοποίηση του κάθε αναβάτη, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες που ανοίγουν νέους ορίζοντες στον κόσμο των δίτροχων.

Orange Days Tour

Orange Days Tour

Η πραγματοποίηση των Orange Days έγινε πιο εύκολη χάρη στην φιλοξενία των συνεργατών μας και φυσικά το κλίμα που δημιούργησε η αστείρευτη αγάπη σας για τη μοτοσυκλέτα.

Έτσι λοιπόν, η KTM South East Europe A.E. ευχαριστεί τους συνεργάτες της, για την υποστήριξη και φιλοξενία τους και όλους εσάς, τους φίλους της KTM, που ήσασταν εκεί για να στηρίξετε αυτήν την προσπάθειά μας. Και μη ξεχνάτε ότι οι μοτοσυκλέτες ΚΤΜ δεν ταξιδεύουν απλά τον αναβάτη, αλλά ταξιδεύουν και τη ψυχή του!

Orange Days : Θεσσαλονίκη

Orange Days : Θεσσαλονίκη

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.