Την Κυριακή 28-6-2015 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το σχολείο enduro στην περιοχή μικροί καταράκτες της Έδεσσας με τον Δάσκαλο enduro Δημήτρη Χελιώτη που διοργανώθηκε απο τον Νίκο Δημάκα σε συνεργασία με το κατάστημα Crazy Motors.

100_1735

Στα απίστευτα μέρη τις Έδεσσας που είναι ιδανικά για τους λάτρεις του enduro, οι ( Μαθητές) παρακολούθησαν τα μαθήματα και τις συμβολές του Δάσκαλου Δημήτρη Χελιώτη. Η μέρα ξεκίνησε με τα θεωρητικά, στήσιμο μοτοσυκλέτας, ρυθμίσεις μοτοσυκλέτας και στήσιμο του αναβάτης στην μοτοσυκλέτα. Στη συνέχεια προχώρησαν στα πρακτικά μαθήματα, στα οποία αρκετοί αναβάτες έδειξαν πως το επίπεδο των αναβατών της βόρειας Ελλάδας είναι αρκετά υψηλό.

100_1718

Οι διοργανωτές: Θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συμμετέχοντες και τον Δάσκαλο Δημήτρη Χελιώτη για τις πολύτιμες συμβουλές, όπως και το enduro-fighter για την προβολή και την συμμετοχή του.

100_1734

Δημήτρης Χελιώτης:Για μία ακόμα φορά βρέθηκα στα μέρη της βόρειας Ελλάδας για να κάνω αυτό που αγαπάω. Να προσφέρω τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά που έχουν όρεξη και θέληση για μάθηση. Τελειώνοντας μία ακόμη μέρα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο Δημάκα και το κατάστημα crazy motors για την πρόσκληση που μου έκαναν, και το enduro-fighter για την κάλυψη του γεγονότος.

Φωτογραφικό Υλικό Εδώ.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.