Ο Jeffrey Herlings ήταν ο απολυτός κυρίαρχος στο Hawkstone International MX κάτω από δύσκολες συνθήκες έχοντας το απόλυτο.

Jeffrey Herlings

Στο πρώτο σκέλος ο Jeffrey Herlings πήρε από την αρχή την πρωτοπορία και έμεινε εκεί ως το πέσιμο της καρό σημαίας δείχνοντας τις προθέσεις του, περνώντας μια νίκη με μεγάλη διαφορά μπροστά από τους Davy Pootjes και Ben Watson. Στο δεύτερο ξεκίνησε από την δεύτερη θέση πίσω από τον Max Anstie αλλά γρήγορα βρέθηκε και πάλι επικεφαλής οδηγώντας εξαιρετικά κάνοντας μια διαφορά ασφαλείας στους τρεις πρώτους γύρους. Mετά τον έβδομο γύρο ο Max Anstie μη μπορώντας να φτάσει τον Ολλανδό έκοψε ρυθμό θέλοντας να κρατήσει δυνάμεις για τον μεγάλο τελικό. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Jeremy Seewer.

Στην MX1 οι Shaun Simpson και Clement Desalle ισοβάθμησαν με τον Βρετανό να στέφεται τελικός νικητής στην κατηγορία. Στο πρώτο σκέλος ο Clement Desalle πήρε μια νίκη χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα μπροστά από τους Brad Anderson και Shaun Simpson που στον πρώτο γύρο βρέθηκε στην δέκατη ένατη θέση. Στο δεύτερο σκέλος δόθηκε μάχη μεταξύ των Shaun Simpson, Ben Townley και Clement Desalle. Ο Βέλγος θέλοντας να ζευγαρώσει τις νίκες του ξεκίνησε δυνατά και βρέθηκε μπροστά μέχρι τον έβδομο γύρο όπου ο Shaun Simpson σε μια πίστα που την ξέρει καλά μπήκε επικεφαλής και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νεοζηλανδός Ben Townley που επιστρέφει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά από απουσία χρόνων ενώ τελικά τρίτος τερμάτισε ο Clement Desalle χάνοντας την δεύτερη θέση στον τελευταίο γύρο. Άτυχος και στα δυο σκέλη ο Tommy Searle που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει βρισκόμενος στις μάχες τις τριάδας.

Στον τελικό οι Max Anstie και Jeffrey Herlings έδωσαν σκληρές μάχες μέχρι τον έβδομο γύρο όπου ο Βρετανός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει από μηχανική βλάβη. Ο Herlings συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό παίρνοντας την τρίτη του νίκη στο Hawkstone Park μπροστά από τους Shaun Simpson και Kevin Strijbos.

Αποτελέσματα:mx 1 1

mx1 2

mx2 1

mx2 2

superfimal

Βαθμολογία ΜΧ1:
1 Shaun Simpson 35
2 Clement Desalle 35
3 Ben Townley 27
4 Brad Anderson 26
5 Kevin Strijbos 24
6 Kevin Wouts 24
7 Marc De-Reuver 19
8 Jake Millward 14
9 Ashley Wilde 10
10 James Hutchinson 10
11 Rick Folkers 9
12 Stuart Edmonds 9
13 Jeffrey Dewulf 7
14 Dan Thornhill 6
15 Tommy Searle 4
16 Sunny Thompson 3

Βαθμολογία ΜΧ1:
1 Jeffrey Herlings 40
2 Davy Pootjes 30
3 Max Anstie 28
4 Ben Watson 26
5 Jeremy Seewer 24
6 Adam Sterry 19
7 Bas Vaessen 15
8 Liam Knight 15
9 Benoit Paturel 13
10 Roy Van-Heugten 12
11 Thomas Covington 11
12 Micha Boy-De-Waal 8
13 Conrad Mewse 7
14 Luke Norris 5
15 Reece Desoer 3
16 Lars Griekspoor 3
17 Ashley Smith 2
18 Donny Van-Wessel 1

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.