Η ομάδα της BETA μετά τον Βρετανό Steve Holcombe, ανανέωσε και το συμβόλαιο του Ιταλού σταρ Alex Salvini συνεχίζοντας τις κινήσεις ολοκλήρωσης της ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και συμμετέχοντας στα τρία μεγαλύτερα ευρωπαϊκά εθνικά πρωταθλήματα Enduro.

beta-racing-logo1

Ο Ιταλός θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στο πρωτάθλημα Ιταλίας με τη νέα Beta RR 350 Racing αποχωριζόμενος την RR-430.

Ο τρίτος αναβάτης της ομάδας Johnny Aubert στα 36 του χρόνια πιθανότατα αποχωρεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα δίνοντας την θέση του στον επίσης Γάλλο Jérémy Joly .

Έχοντας τους Holcombe και Salvini στην EnduroGP, ο Joly θα κινηθεί στην Enduro2 στο τιμόνι μιας RR250 Racing συμμετέχοντας και στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.