Όλοι για τον Στέργιο…

Ο 5ος αγώνας Μοtocross του Πρωταθλήματος  Νότιας Ελλάδας θα γίνει στην Χαλκίδα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ώρα 11.00, στην πίστα  Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της πόλης μας. Ένας αγώνας που μαζί με τον αντίστοιχο της Βόρειας Ελλάδας  θα κλείσει την αυλαία των αγώνων Motocross  για το 2017 και είναι αφιερωμένος στον Στέργιο Κατσογρεσάκη, τον αθλητή απ την Κρήτη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε προηγούμενη διοργάνωση και δίνει τις δικές του μάχες στον μεγάλο αγώνα της ζωής.

Ο αγώνας θα γίνει με την βοήθεια πολλών εθελοντών και με την βοήθεια όλων μας, διοργανωτών, ομοσπονδίας, εθελοντών, αθλητών, ομάδων, καλεσμένων και θεατών, ευελπιστείται  να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό, το οποίο θα δοθεί στον Στέργιο και στην οικογένεια του, προκειμένου να  βοηθηθεί στον δικό του μεγάλο αγώνα.

Η ΑΜΛΕΧ  προσκαλεί την μεγάλη «οικογένεια» της μοτοσυκλέτας, τις λέσχες, club, ομάδες, forum αλλά  και  απλούς μοτοσυκλετιστές στον αγώνα μας, στον αγώνα του Στέργιου…. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει σ εμφανές σημείο το» μέρος» του Στέργιου, όπου θα προσφέρεται ένα κέρασμα και θα υπάρχει ένας κουμπαράς, όπου ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει ότι δύναται…

Επίσης ότι οικονομικό αποτέλεσμα προκύψει απ την διοργάνωση του αγώνα, συμμετοχές, εισιτήρια, χορηγίες θα προστεθούν στον ίδιο κουμπαρά ενισχύοντας το…

5ος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Νότιας Ελλάδας….   στην Χαλκίδα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, ώρα 11.00, στην πίστα  Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της πόλης μας.

Ο αγώνας μας… Ο αγώνας  του Στέργιου μας… Ολοι για τον Στέργιο… . Δώστε χώρο στην ελπίδα…

Ας βρεθούμε εκεί… ας γίνουμε πολλοί… ας ενώσουμε τις δυνάμεις…

 Όλοι μαζί μπορούμε..   Τα λέμε εκεί…!!!

amotoe_logo

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.