Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στο χώρο του ENDURO, με τις ομάδες να θέλουν να κλείσουν τα ρόστερ τους ενόψει τις εκκίνησης των εθνικών πρωταθλημάτων.

Hard-Enduro-2014_stvd_og_image

Η μεταγραφή του Daniel Milner από την YAMAHA στην KTM αλλάζει τις ισορροπίες στο αυστραλιανό πρωτάθλημα φέρνοντας ακόμα ένα βαρύ χαρτί της αυστραλιανής σχολής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μαζί του στο αυστραλιανό πρωτάθλημα θα βρίσκετε ο νεαρός Lyndon Snodgrass.

Ο Taylor ROBERT Taylor μετά την πετυχημένη του περσινή χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα επιστρέφει στα πάτρια εδάφη καθώς παρουσιάστηκε στην επίσημη ομάδα της KTM στο αμερικάνικο πρωτάθλημα.

Aλλαγή στην καριέρα και του νεαρού περσινού παγκόσμιου πρωταθλητή της YOUTH-125 Βρετανού Jack Edmondson που για την νέα χρονιά θα οδηγάει για την ομάδα της Husqvarna Motorcycles UK, στην ανακοίνωση της συμφωνίας αναφέρεται ότι ο Edmondson θα συμμετάσχει στα βρετανικά Enduro Championships- Sprint Enduro Championship αλλά και στο αμερικάνικο GNCC.

Ο Βρετανός Brad Freeman ανταμείφθηκε μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό και βρετανικό πρωτάθλημα κλείνοντας για την νέα χρονιά συμφωνία με την BETA BOANO για συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην κατηγορία Junior.

Το ιταλικό πρωτάθλημα για ακόμα μια χρονιά θα είναι το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα εκκινήσει. Περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του υπάρχουν αρκετές αλλαγές με πολλούς αναβάτες να αλλάζουν ομάδες, οι σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις είναι η εξής:

O Alessandro Battig θα συναντήσει τους Simone Albergoni και Roberto Rota στην ομάδα της KE-Kawasaki, ο Oscar Balletti θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στο τιμόνι μιας Husqvarna 250 4T του Team Osellini. Οι Mirko Gritti και Jonathan Manzi θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην ομάδα της Yamaha-Miglio, ενώ ο Nicolò Mori θα ηγηθεί της νέας ομάδας Entrophy ENDURO. Η HUSQVARNA Ισπανίας ανακοίνωσε τους τρεις αναβάτες που θα την εκπροσωπήσουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι τρεις αναβάτες είναι οι Jordi Quer, Tosha Schareina και Ramon Quer με τον εκρηκτικό Josep GARCIA να απουσιάζει από το roster της δημιουργώντας ερωτήματα. Στην Γαλλία ο Jérémy Carpentier μεταγράφηκε στην ομάδα της Yamaha Rider Camp. Οι περισσότεροι από αυτούς θα συμμετέχουν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

N. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.