Όλα έτοιμα για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος motocross Βορείου Ελλάδος με την πιστά της Νέας Γωνιάς -Λακκώματος να είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τους αναβάτες.

2222

Η ως τώρα συμμετοχές είναι 64 και αναμένετε αύριο στην πίστα ο αριθμός να αυξηθεί και να αγγίξει τις 70. Ο καιρός αναμένετε να είναι σύμμαχος στην προσπάθεια της ΛΕ.ΜΟ.ΘΕ. να διοργανώσει έναν πολύ καλό αγώνα και φιλικός για όσους θεατές αποφασίσουν να βρεθούν αύριο στην πιστά, με ένα επιπλέον κίνητρο καθώς εκτός από το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι αναβάτες θα υπάρχει και μια κλήρωση με πλούσια δώρα ένδυσης και αξεσουάρ για τους φίλους της off road μοτοσυκλέτας μαζί με την είσοδο στην πίστα.

1111

3333

44444

55555

Ν. Ζέλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.