Όλα έτοιμα για τον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο στην πόλη των Σερρών.

17799014_1132486123523122_2835729489539845233_n

Η ΛΑΜΣ με μεγάλη εμπειρία σε πανελλήνιους αλλά και παγκόσμιους αγώνες έχει σχεδιάσει έναν αγώνα υψηλού επιπέδου σε γνώριμα λημέρια. Στον Άγιο Γιώργη θα χτυπήσει και πάλι δυνατά η καρδία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα γίνει το απόλυτο πεδίο μάχης για τους αναβάτες του πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και για τους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος.

Οι δυο ειδικές θα βρίσκονται μαζί σε απόσταση λίγων μέτρων ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση θεατών και μηχανικών, τέσσερις φορές για τους αναβάτες του πανελληνίου και τρεις για του Βορείου, με το πρώτο πέρασμα της YAMAHA ENDURO TEST να μην είναι χρονομετρημένο. Η μεγάλη πρώτη ειδική YAMAHA ENDURO TEST θα έχει ποικιλία τερέν και εναλλαγές, ενώ η δεύτερη ΜΑΚΙΝΑ CROSS TEST θα είναι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αμμουδερή με τεχνικά άλματα.

Ο αριθμός συμμετοχών αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τις εκατό, καθώς ως τώρα οι αναβάτες που έχουν δηλώσει στο σύστημα είναι 83, με τους αναβάτες του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος να έχουν ακόμα μια μέρα ώστε να υποβάλουν την συμμέτοχη τους εμπρόθεσμα.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν ο Μιχάλης Ντουζένης επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του. Στην λίστα των τραυματιών εκτός του Κίμωνα Καράμπελα που συνεχίζει την αποθεραπεία του, προστέθηκε ο Αθανάσιος Τρίγκας που τραυματίστηκε πριν λίγες μέρες σε προπόνηση όπως και ο Χριστόφορος Μελετιάδης που τραυματίστηκε στον αγώνα scramble της Κατερίνης. Απών στον αγώνα και ο Μυτιληνιός Λευτέρης Τιτιρέκης που σε δυο εβδομάδες ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς με την αγαπημένη του.

17841865_1330113823734153_528377268_n

Σειρά εκκίνησης πανελληνίου πρωταθλήματος Εδώ.

Ειδικός Κανονισμός Εδώ.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.