Οι Σέρρες είναι ο δεύτερος σταθμός του πανελλήνιου πρωταθλήματος με τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος βορείου Ελλάδος να διεξάγετε μαζί.

Κέντρο του αγώνα η Οινούσσα με την εκκίνηση και την πρώτη ειδική να βρίσκετε δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου, ενώ η δεύτερη βρίσκετε δεκαπέντε χιλιόμετρα βορειοδυτικά στην περιοχή της Ραχωβίτσας στον χώρο που είχαν πραγματοποιηθεί ειδικές στο ISDE του 2008.

Οι συμμέτοχες αυτή την στιγμή είναι συνολικά 80, 38 αναβάτες στο πανελλήνιο και 42 στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος.

Οι καιρικές συνθήκες θα είναι ιδανικές κάτι που σίγουρα θα είναι σύμμαχος στην προσπάθεια των αναβατών, καθώς στην διαδρομή και στην μία ειδική θα υπάρχει έντονο το στοιχείο της πέτρας.

Για όσους αγαπούν τον χώρο και θέλουν να προσθέσουν μία διαφορετική πινελιά αυτό το τριήμερο σίγουρα αξίζει να ταξιδέψουν μέχρι τις Σέρρες να παρακολουθήσουν τον αγώνα που αναμένετε να είναι εξίσου εντυπωσιακός σε εξέλιξη με τον πρώτο διήμερο αγώνα του πανελλήνιου στον Ωρωπό που όλα κρίθηκαν στις τελευταίες ειδικές και όλους τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος να βρίσκονται παρόντες. Εκτός από συναρπαστική εξέλιξη θα έχουμε και εντυπωσιακά περάσματα με την μεγάλη ειδική να είναι ο ρυθμιστής στην εξέλιξη του αγώνα έχοντας ταχύτατα εντυπωσιακά κομμάτια άλλα κρύβοντας και παγίδες.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι Παναγιώτης Κακολύρης, Γιάννης Τρίγκας, Αλέξης Ζώρας και Βασίλης Σιαφαρίκας θα δώσουν μάχη για την γενική, με τους Γιάννη και Νάσο Τρίγκα να αποφασίζουν την τελευταία στιγμή παρά το θλιβερό γεγονός που χτύπησε τις τελευταίες ήμερες την οικογένεια τους, να συμμετέχουν τελικά στον αγώνα. Τρεις δυνατές επιστροφές στην δράση με τους Αθανάσιο Γκαγκανάτσιο και τον Πολύκαρπο Νικολάου να βάζουν φωτιά στην κατηγορία Senior, ενώ ο Κωνσταντίνος Κασκάνης έρχεται με σκοπό να αλλάξει τις ισορροπίες στην Ε1.

Λίστα Συμμετοχών:

Για το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος υπάρχουν δυο όψεις στο ίδιο νόμισμα απαξίωση από παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου ενώ υπάρχει μία νέα φλόγα στο χώρο της Θεσσαλίας και τους αναβάτες της Ηπείρου να παραμένουν πιστοί φύλακες στο χώρο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η συμμετοχή των αναβατών από τον νεοσύστατο Σ.ΜΟ.Κίσαβου που θα παρτάξει στον συγκεκριμένο αγώνα 9 αναβάτες, δυο στο πανελλήνιο και εφτά στο βορείου. Στην ελλειπή και φέτος κατηγορία Ε1 ο περσινός πρωταθλητής Κωνσταντίνος Θυμιόπουλος απειλείτε από τον Σερραίο Παναγιώτη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Δεληγιάννη. Στην Ε2 αναμένετε μεγάλη μάχη για τις θέσεις του βάθρου από τους Σαπαντζή, Μπούτλα, Μάκρη και Πούλο. Οι Νίκος Βασιλείου και Φοίβος Κολιοπάνος θα είναι οι πρωταγωνιστές στην Ε3 με τον τοπικό Κλιάμπα και τους ακραίους του χώρου Λαδένογλου και Οφίδη να προσπαθούν να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Στους βετεράνους ο Νίκος Ζουρνατζής είναι το μεγάλο φαβορί απειλούμενους από τους Γερόπουλο, Εφραιμίδη, Κουρόγλου, Ιωαννίδη και Σπύρο Γκαγκανάτσιο.

Λίστα συμμετοχών:

Ειδικός κανονισμός ΕΔΩ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.