Όλα έτοιμα για το παγκόσμιο enduro που θα  πραγματοποιηθεί στις Σέρρες.

Ομάδες και αγωνιζόμενοι είναι ήδη στην πόλη των Σερρών. Ανάμεσα στους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου που θα δώσουν μάχες στις κατηγορίες τους για το πολυπόθητο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, είναι και οι δικοί μας, Έλληνες αναβάτες που θα δώσουν τις δικές τους μάχες.

Για την Λίστα Συμμετοχών Παγκοσμίου Εδώ.

Υπάρχει και η Λίστα National με τους Έλληνες αναβάτες οι οποία δεν έχει κλείσει ακόμα.

Μείνετε συντονισμένοι για race report της αυριανής μέρας με την Super Test ειδική, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και περισσότερες πληροφορίες.

ewc gr

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.