Όλα έτοιμα για το 2ο Περιφερειακό Scramble Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που θα πραγματοποιηθεί στο Λαγκαδά απο τον ΑΜΟΛ.

Με σύμμαχο τον καιρό απο ότι δείχνουν οι προγνώσεις, την Κυριακή 4/5 ο ΑΜΟΛ θα υποδεχτεί 36 αναβάτες απο την Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη για το 2ο Περ. Scrable. Οι πρώτες φωτό απο την διαδρομή. scrable amol 1

scrable amol 3

scrable amol 2

scrable amol 4

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.