Αγαπητοί φίλοι και φίλες όπως μας δείχνουν οι μετεωρολογικές πρoβλέψεις το Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα έχουμε υπέροχο καιρό ελάτε να χαρείτε την πρώτη φιλική συνάντηση φίλων του ENDURO KAI CROSS με διοργανωτή τον Αθλητικό Μοτοσυκλετιστικό όμιλο Σκύδρας.

χωρίς τίτλο

 

Θα παραβρεθούν πάρα πολλά γνωστά ονόματα από όλη την Ελλάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τους θαυμάσετε από κοντά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει για το Σάββατο 25 από το πρωί προπόνηση με καταξιωμένους αθλητές του χώρου όπου θα μας μάθουν αρκετά μυστικά των αγώνων. Για τους μικρούς μας φίλους στις 14:30 θα γίνει προπόνηση υπό την καθοδήγηση του mx school GIGI PERI πρωταθλητή Ιταλίας και ΖΩΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ πρωταθλητή Ελλάδος.

Την Κυριακή 26 θα ξεκινήσουμε από της 10:30 με ένα ή δυο σκέλη αγώνα (για όσους επιθυμούν) MOTO CROOS 15’ +2 γύρους στην συνέχεια θα τιμηθούν παλιοί και νέοι αθλητές που έχουν πρωταγωνιστήσει στον χώρο τον αγώνων. 11:15 ή 11:45 θα ξεκινήσει ένας αγώνας scramble διάρκειας 1:30 λεπτά + 2 γύρους για τις μεγάλες κατηγορίες 45 λεπτά +2 γύρους για την κατηγορία hobby.

Σας ευχαριστούμε Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Σκύδρας τηλ. πληρ. 6977586915

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.