Όλα έτοιμα για την 92η έκδοση του ISDE δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του. Το International Six Days Enduro επιστρέφει μετά από 16 χρόνια στο BRIVE-LA-GAILLARDE της Γαλλίας σε ένα από τους πλέον αμφίρροπους αγώνες των τελευταίων ετών. Γύρω στα 1300 επίπονα χιλιόμετρα περιμένουν τους 750 αναβάτες σε μια εξαήμερη δοκιμασία.

isde 2017

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα η λίστα συμμετοχών, πάνω από 30 χώρες εκπροσωπούνται με αναβάτες στις 3 Εθνικές κατηγορίες αλλά και στο Club Award. Ανάμεσα στους αναβάτες που θα δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους θα βρεθούν και τέσσερις Έλληνες στην κατηγορία Club Award, καθώς τη φετινή χρονιά δεν θα υπάρχει Εθνική ομάδα.

Παναγιώτης Κακολύρης

Παναγιώτης Κακολύρης

Ο Παναγιώτης Κακολύρης στην δεύτερη παρουσία του σε ISDE θα ηγηθεί της Ελληνικής ομάδας έχοντας σαν όπλα του την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του. Την περσινή χρονιά κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες κατακτώντας με την Ελληνική ομάδα την ενδέκατη θέση στο World Trophy. Η παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα τον έχει κατατάξει σαν έναν από τους πρωταγωνιστές της E1 και της γενικής.

Πέτρος Μπιλής

Πέτρος Μπιλής

Ο ρούκι της ομάδας Πέτρος Μπιλής μπορεί να μην γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα αλλά έχει άγνοια κινδύνου έχοντας σαν όπλο του τον ενθουσιασμό. Ακόμα έναν δύσκολο στόχο για την φετινή χρόνια για τον νεαρό αναβάτη που εμφανίζετε αρκετά βελτιωμένος και πιο ώριμος στις επιλογές του.

Γιάννης Σεβαστόπουλος

Γιάννης Σεβαστόπουλος

Σταθερή αξία ο σκληροτράχηλος Γιάννης Σεβαστόπουλος που θα είναι η ήρεμη δύναμη και το καθαρό μυαλό της ομάδας. Μετρώντας τέσσερις συμμετοχές σε Six Days είναι σίγουρα αρκετά έμπειρος γνωρίζοντας καλά τις παγίδες που κρύβει ο αγώνας.

Οι τρεις τους απαρτίζουν το Ελληνικό team, έχοντας αρκετές πιθανότητες να βρεθούν ψιλά στην κατάταξη αν δεν αντιμετωπίσουν ατυχίες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Κώστας Τρίκος

Κώστας Τρίκος

Εκτός όμως από τους τρεις Αθηναίους αναβάτες θα υπάρχει ακόμα μια Ελληνική παρουσία, ο Κώστας Τρίκος από την Μυτιλήνη που θα γνωρίζει τους συναθλητές του λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση του αγώνα. Μπορεί ο Μυτιληνιός να απέχει εδώ και αρκετά χρόνια από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά μετράει ήδη δυο συμμετοχές σε ISDE έχοντας κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο το 2008 στις Σέρρες, επιστρέφοντας μετά την ατυχία του στην Σλοβακία. Στόχος του μια καλή παρουσία και ο τερματισμός.

Οι τέσσερις Έλληνες θα ταξιδέψουν στην Γαλλία μόνοι χωρίς να έχουν μαζί τους μηχανικούς για τεχνική υποστήριξη με μόνο τον πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας να βρίσκετε στο BRIVE-LA-GAILLARDE. Το τεχνικό επιτελείο της Ιταλικής ομοσπονδίας θα βρίσκετε κοντά στην Ελληνική αποστολή σε περίπτωση που χρειαστούν την βοήθεια τους.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (Κακολύρη-Σεβαστόπουλου-Μπιλή):
Yamaha Μοτοδυναμικη.
Worksbike
Wheel City michelin
GRC POWER FACTORY – Α. Γ. ΓΑΛΑΤΗΣ ΟΕ
EXTRA PRODUCTS – X.ΤΑΣΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Denicol
Beta Chachagias
Emporio Carer
LIQUI MOLY
Μιμής Πρώιος για την παραχώρηση του τρέιλερ
Γιώργος Mανωλίδης
ANEK Lines -Superfast Ferries
Αθλητικό Σωματείο Μ.Ο.Λ.Π.
και τον Δημήτρη Χελιωτης που βοήθησε σε αυτήν την προσπάθεια μας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ Κώστα Τρίκου:
ΕΔΙΛ Ένωση Δικυκλιστών Λέσβου
MOTO FACTORY
Anek Superfast
ΤΑΣΤΑΝΗΣ διεθνείς μεταφορές
Isostar Oικονομίδης

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.