Αγαπητοί φίλοι της KTM,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι συμμετοχές για τα OFFROAD DAYS της Αττικής έκλεισαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για το μεγάλο ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας!

Η οδήγηση στα OFFROAD DAYS θα ξεκινάει και τις δύο μέρες στις 10:00 πμ θα κάνει  ένα μικρό διάλειμμα μεταξύ 14:00 μμ & 14:30 μμ και θα λήγει στις 16:30 μμ

Επειδή η ανταπόκριση σας ήταν μεγάλη θα παρακαλούσαμε για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας να δηλώνετε την παρουσία σας στην γραμματεία  αμέσως μόλις φτάνετε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Με αυτό τον τρόπο η γραμματεία θα σας εντάσσει στο πρώτο ελεύθερο group ανάλογα με την μοτοσυκλέτα που έχετε επιλέξει να οδηγήσετε και θα σας ενημερώνει.

Να μην ξεχάσουμε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro Giovani Sala θα μας κάνει την τιμή να κάνει μαθήματα οδήγησης offroad, μεταξύ 12:00 και 14:00 σε μικρές ομάδες αναβατών. Η συμμετοχή γίνεται με τις μοτοσυκλέτες σας και το μόνο που απαιτείται είναι ο προστατευτικός εξοπλισμός.

Μην αμελήσετε να έχετε μαζί σας καλή διάθεση και τον απαραίτητο offroad εξοπλισμό δηλαδή κράνος, μπότες, γάντια, θώρακα, προστατευτικά για τα γόνατα και τους αγκώνες.

Πως θα έρθετε: Από την Λεωφ. Πεντέλης φτάνουμε στην πλατεία της Νέας Πεντέλης μέσω της οδού Αλ.Παναγούλη. Από εκεί ακολουθούμε την πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα (Συντεταγμένες GPS: 38° 03’44.81”Β – 23° 50’54 62”E)

Λυπούμαστε πολύ εάν κάποιοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή αλλά σας θυμίζουμε ότι τα OFFROAD DAYS δεν τελειώνουν αλλά αρχίζουν με την εκδήλωση αυτή και συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη Νέα Ραιδεστό στην Θεσσαλονίκη. Οι θέσεις μπορούν να δεσμευτούν μέσα από τα Ελληνικά νέα της ιστοσελίδα μας www.ktm.com και όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να βιαστείτε διότι οι συμμετοχές θα κλείσουν.

Η δική σας Πορτοκαλί Ομάδα!

offroad test 2016

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.