Ένας από τους κυριότερους Ευρωπαίους αντιπροσώπους της ΚΤΜ ανακοίνωσε την επίσημη ομάδα του που θα αγωνιστεί τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα άλλα και θα πρωταγωνιστεί και στα παγκόσμια πρωταθλήματα Motocross και Enduro.

cervantes-vinaros-2-768x478

Στο Enduro ο Ivan Cervantes επιστρέφει στην κατηγορία Ε1, μετά από χρόνια, έχοντας πέρσι έναν τραυματισμό και μια χειρουργική επέμβαση που τον ανάγκασε να χάσει δύο αγώνες του πρωταθλήματος. Ο Victor Guerrero συνεχίζει στην Ε2 στο τιμόνι ενός KTM 350 EXC-F, ενώ στην Ε3 ο νεοφερμένος Jaume Betriu θα προσπαθήσει να ανέβει ξανά στην κορυφή. Είναι σίγουρο ότι και οι τρεις αναβάτες θα συμμετέχουν και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Ivan Cervantes να είναι μέλος και της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ ενώ οι υπόλοιποι δυο αναβάτες θα συμμετέχουν με κάποια από τις ομάδες δορυφόρους της αυστριακής εταιρίας.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα Motocross θέλει να συνεχίσει την περσινή επιτυχημένη της χρονιά, έχοντας τους ίδιους αναβάτες με μόνες αλλαγές στις μοτοσικλέτες τους. Στην ΜΧ1 ο Jose Antonio Butron φέτος θα οδηγήσει ένα KTM 450 SX-F αντί για το 350 SX-F που οδήγησε την περσινή χρονιά. Ο νεαρός Jorge Prado αναμένετε να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος μετά το ταξίδι του στην Αμερική και τις προπονήσεις του εκεί στη ΜΧ2, αφήνοντας το 125 SX 2T για το 250 SX-F 4T. Ενώ στην συγκεκριμένη κατηγορία θα αγωνίζεται και ο περσινός Πρωταθλητής Ισπανίας, Iker Larrañaga, που θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του για άλλη μια χρονιά στο τιμόνι του KTM 250 SX του-F. Οι Jose Antonio Butron και Iker Larrañaga βρίσκονται στις σταθερές αξίες του ευρωπαϊκού Motocross αλλά με τον Jorge Prado να είναι το δυνατό χαρτί της ομάδας έχοντας κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην ΕΜΧ 125 -2Τ. Είναι ένας αναβάτης που έχει δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στην παγκόσμια σκηνή του Motocross ίσως την καινούργια χρονιά να τον δούμε στην ΕΜΧ-250.

Επίσημη ομάδες KTM Ισπανία το 2016:

Enduro: Ε1 Ivan Cervantes KTM EXC 250-F, Ε2 Victor Guerrero KTM EXC 350-F, Ε3 Jaume Betriu KTM EXC 300.

Motocross: MX1 José A. Butron KTM 450 SX-F, MX2 Iker Larrañaga KTM 250 SX-F, Jorge Prado KTM 250 SX-F

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.