Η επίσημη KTM μπορεί να έχει αποσυρθεί από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro αλλά συνεχίζει να έχει ισχυρή παρουσία στα παραδοσιακά δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

enduro 1

Στην Ισπανία ο περσινός παγκόσμιος Josep García θα ηγηθεί της ομάδας έχοντας διπλά του τον έμπειρο Jaume Betriu αλλά και τον νεαρό Enric Francisco. Ο García θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην E1 με τους άλλους δυο να αλλάζουν κατηγορία, καθώς ο Betriu μεταφέρεται στην E2 στο τιμόνι ενός 350 EXC-F, ενώ ο Enric Francisco ρίχνετε στην Ε3 οδηγώντας για πρώτη φορά το δίχρονο 300 EXC. Εκτός του Josep García που ανήκει στην επίσημη ομάδα της KTM και προετοιμάζετε για το World Enduro Super Series, οι άλλοι δυο αναβάτες είναι πιθανό να ακολουθήσουν επιλεγμένους αγώνες στο παγκόσμιο ή στο ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στην Γαλλία η KTM κατεβαίνει με άκρως νεανικό σύνολο έχοντας την προσθήκη του τον εκρηκτικό Hugo Blanjoue και από ότι όλα δείχνουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, καθώς οι Thomas Dubost (Ε1), Hugo Blanjoue (JUNIOR) και Calvin Fonvieille (ΥΟUTH-125) θα αγωνιστούν εκτός από το γαλλικό πρωτάθλημα και στο ευρωπαϊκό χωρίς να αποκλείεται εμπλοκή τους με επιλεγμένες παρουσίες της ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μαζί τους και η Husqvarna Γαλλίας με δυο αναβάτες τους Jérémy Miroir (Ε1) και Valérian Debaud (JUNIOR) έχοντας το ίδιο πλάνο.

Όλα είναι πιθανά και κάνεις δεν ξέρει αν οι KTM-Husqvarna θα θελήσουν έστω να υπάρχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αν το επιδιώξουν οι ομάδες της Γαλλίας και της Ισπανίας έχουν παραδοσιακά καλούς αναβάτες ιδιαίτερα στις μικρές κατηγορίες όπως και η Φινλανδία με την Σουηδία. Άρα κάποιοι από αυτούς θα βρεθούν στο πρωτάθλημα καθώς το πολυδιαφημισμένο WESS έχει ξεκάθαρα πιο extreme χαρακτήρα.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.