Απρόσμενη κατάληξη είχε ο πρώτος αγώνας της Γαλλίας για τους Γάλλους φίλους του ENDURO που έδωσαν δυναμικό παρόν με την παρουσία τους, καθώς είδαν τους εθνικούς τους αστέρες να νικώνται σε όλες τις κατηγορίες μέσα σε πάτρια εδάφη. Οι Eero REMES, Alex SALVINI και Matthew PHILLIPS κυριάρχησαν στις κατηγορίες τους και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί αφήνοντας τους Christophe NAMBOTIN, Antoine MEO και Mathias BELLINO στην δεύτερη θέση.

Eero REMES Νικητής της κατηγορίας Ε1 και πολύ κοντά στον πρώτο παγκόσμιο τίτλο!

Στην Ε1 ο Eero REMES πίεσε πολύ στην ειδική ENDURO και κατάφερε στα τρία περάσματα να κτίσει μια διαφορά από τον δεύτερο Christophe NAMBOTIN. Η διαφορά τους για τον αυριανό αγώνα αυξήθηκε στους δέκα βαθμούς και του αρκεί μια θέση μέσα στην πεντάδα για να στεφθεί πρωταθλητής. Ο Christophe NAMBOTIN που δεν ήταν απολύτος έτοιμος μετά τον τραυματισμό του αν και ξεκίνησε τον αγώνα με ένα πλεονέκτημα 4 δευτερολέπτων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς του πρώτου και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση. Ο Anthony BOISSIERE οδήγησε σταθερά όλη την μέρα αποφεύγοντας τα λάθη ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Οι SANTOLINO Lorenzo, McCANNEY Daniel και GAUTHIER Julien συμπλήρωσαν την εξάδα με τον Γάλλο GAUTHIER να ξεκινάει πολύ δυνατά φτάνοντας μέχρι την τρίτη θέση αλλά μετά την πέμπτη ειδική δεν κατάφερε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς πέφτοντας στην έκτη. Ο Αυστραλός Daniel SANDERS τερμάτισε στην όγδοη θέση κατανοώντας τις διάφορες ενός αγώνα του παγκοσμίου από το ISDE.

O Alex SALVINI πήρε μια νίκη γοήτρου στην Ε2 αν και ένιωσε πίεση σε όλο τον αγώνα, είχε πάντα απάντηση στις επιθέσεις των Γάλλων Antoine MEO και Jeremy TARROUX που τον ακολούθησαν. Ο περσινός πρωταθλητής MEO ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί στην τελευταία ειδική μετά από σκληρή μάχη με τον TARROUX. Οι MENA Oriol, AUBERT Johnny και LARRIEU Loic συμπλήρωσαν την εξάδα. Ο Έλληνας Γιάννης Τρίγκας συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσει τερματίζοντας δέκατος έβδομος στην κατηγορία.

Ο Matthew PHILLIPS πήρε την νίκη αλλά έχασε και μαθηματικά το πρωτάθλημα από τον Mathias BELLINO που του αρκούσαν οι βαθμοί της δεύτερης θέσης. Ο αυριανός αγώνας σίγουρα θα είναι πιο σκληρός για του δυο αναβάτες καθώς η νίκη δεν θα έχει βαθμολογικό χαρακτήρα. Στην μάχη της τρίτης θέσης ο Matti SEISTOLA κατάφερε να επικρατήσει του Aigar LEOK. Την εξάδα συμπλήρωσαν οι CORREIA Luis και BASSET Antoine.

Στην junior ο Βρετανός Steve HOLCOMBE ήταν ο νικητής με τον Ιταλό Alessandro BATTIG να βρίσκετε στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο REDONDI Giacomo που στην τελευταία ειδική έγραψε τον ταχύτερο χρόνο ανεβαίνοντας δυο θέσης στην κατάταξη. Ο McCANNEY Jamie προτίμησε να κινηθεί σε σίγουρους ρυθμούς θέλοντας να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην τέταρτη θέση.

Στην YOUTH 125, οι PERSSON Mikael και GARCIA Josep έδωσαν συγκλονιστικές μάχες με νικητή και πρωταθλητή της κατηγορίας τον Σουηδό. Πίσω τους ο Βρετανός EDMONDSON Jack που δυσκολεύτηκε με τους ενθουσιώδεις Γάλλους ABGRALL David, DELHAYE DE MAULDE Quentin και NICOLOT Jean-Baptiste.

Στις γυναίκες η Laia SANZσυνέχισε το νικηφόρο της σερί μπροστά από τις Jane DANIELS και Jessica GARDINER.

Αποτελέσματα Εδώ.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.