Όι αγώνες των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας  στα κανάλια της NOVA SPORTS.

Μετά από την συμφωνία ΑΜΟΤΟΕ – NOVA για την αποκλειστική εκχώρηση των  τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης των αγώνων Μotocross, Enduro, Ταχύτητας και Dragster, οι αγώνες των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων μοτοσυκλέτας θα καλύπτονται από την ημίωρη εκπομπή MotoReport που θα μεταδίδεται μαγνητοσκοπημένη (σε αρκετές επαναλήψεις) από τα κανάλια της NOVA SPORTS.

Πρεμιέρα για την εκπομπή MotoReport με τον πρώτο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος MOTOCROSS που έγινε στην Χαλκίδα.

Ώρες μετάδοσης:
Παρασκευή 20 Μαρτίου Ώρα 19.00 στο NOVA SPORTS 3 & Ώρα 23.00 στο NOVA SPORTS 1

Σάββατο 21 Μαρτίου Ώρα 15.00 & Ώρα 20.30 στο NOVA SPORTS 2

nova

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.