Η τελευταία ενημέρωση σχετικά με ton τραυματισμό του Zach Osborne δεν είναι καλή, καθώς ο αναβάτης της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing ανακοίνωσε χτες ότι θα είναι εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν 2018 Pro Motocross.

Ο Osborne είχε μία πτώση στην πρώτη στροφή κατά την έναρξη του δεύτερου αγώνα στο Thunder Valley National το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αποτέλεσμα ο τραυματισμός στον ώμο του, σκισμένο labrum, που θα απαιτούσε χειρουργική επέμβαση και με χρόνο αποκατάστασης που θα ξεπερνούσε τη σεζόν, η ομάδα θα πρέπει να περιμένει μέχρι να φτάσει στα 450.

“Είμαι εξαιρετικά σε φρικτή κατάσταση για να μην πώ τίποτα χειρότερο,” είπε ο δύο φορές ανατολικός πρωταθλητής sx25ο. “Αυτό το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα με το FC 250 ήταν ένα που ήθελα πολύ. Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό ότι έχει τελειώσει, αλλά ξέρω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Θα το χρησιμοποιήσω αυτή τη φορά για να προετοιμάσω διανοητικά και σωματικά την πρόκληση του πρώτου μου έτους στην κατηγορία 450. Είμαι ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω την ανάκαμψή μου και να προχωρήσω στο επόμενο βήμα της καριέρας μου!”

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.