Ο Zach Osborne της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing υπέστη ένα τραυματισμό στην κλείδα έχοντας μια πτώση κατά τη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων πριν από την έναρξη του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος Supercross.

 

 

Ο Osborne θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σήμερα για να διορθώσει την βλάβη στην κλείδα του. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αναφέρει ότι ο αναβάτης θα αναγκαστεί να μείνει τέσσερις έως έξι εβδομάδες εκτός, με την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία να μεταφέρετε περίπου στα μέσα του επόμενου μήνα.

Zach Osborne: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που συνέβη αυτό. Η pre-season εποχή ήταν πολύ καλή για μένα, δουλέψαμε πολύ και ένιωθα ότι ήμουν σε ένα επίπεδο οδήγησή που δεν είχα φτάσει ποτέ. Ξέρω ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο και ελπίζω ότι θα επιστρέψω σύντομα δυνατότερος “.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.