Ο τέταρτος γύρος της σεζόν Maxxis SuperEnduro 2015/16 πραγματοποιήθηκε στο Mineirinho, Belo Horizonte της Βραζιλία με τον Webb κερδίζει στο σύνολο με τον Colton Haaker στην δεύτερη θέση και τον Jonny Walker στην τρίτη. 

superenduro

Η σειρά SuperEnduro 2015/16 εισέρχεται στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Βραζιλία, με μάχη για την κορυφή που αποδειχθεί εκρηκτική μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου, WEBB, WALKER και HAAKER.

Η εξασφάλιση της συνολικής νίκης κατά ένα σημείο, για τον WEBB που έκανε μια προσπέραση στην τελευταία στροφή στον αντίπαλο WALKER για να αρπάξει τη νίκη στις τελευταίες στιγμές της βραδιάς.

Webb: » Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην κορυφή του βάθρου. Όλα έγιναν στην τελευταία στροφή για τη συνολική νίκη που κατάφερα να πάρω από τον Jonny Walker.»

Στον δεύτερο αγώνα ο WEBB οδήγησε την κούρσα μέχρι που είχε μια πτώση και τον έριξε πίσω στην τρίτη θέση. Πίεσε σκληρά και πέρασε τον HAAKER για να τερματίσει στην δεύτερη θέση πίσω απο τον WALKER. Και με ένα πέρασμα της τελευταίας στιγμής στον τρίτο γύρο στον WALKER για τη δεύτερη θέση που του εξασφάλισε το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Webb: « Ένιωσα να οδηγώ καλά, αλλά έκανα πάρα πολλά λάθη. Υποθέτω ότι είμαστε όλοι πιεσμένοι τόσο σκληρά και η πτώση είναι πολύ εύκολη.  Έχουμε ένα Σαββατοκύριακο μπροστά τώρα και τότε είναι οι δύο τελευταίοι γύροι, έτσι τα πάντα είναι ακόμα ανοιχτά. «

Παρέχοντας καλύτερη απόδοση του μέχρι σήμερα, ο HAAKER τερμάτισε δεύτερος συνολικά στο GP του περασμένου Σαββατοκύριακου στην Αργεντινή αλλά πρόσθεσε επίσης την τρίτη νίκη του και αποδεικνύετε πιο συνεπής από ό, τι στις προηγούμενες διοργανώσεις. Ο Haaker ήταν μια σοβαρή απειλή για τη συνολική νίκη όλη τη νύχτα. Εκτός από μια μικρή, αλλά δαπανηρή, πτώση στο δεύτερο αγώνα, ο αναβάτης της Husqvarna τελείωσε το βράδυ του μόνο ένα σημείο πίσω από WEBB στη δεύτερη θέση.

Haaker: » Μου άρεσε εκεί έξω απόψε. Ένιωσα πολύ πιο άνετα στην πίστα από ό, τι σε άλλους αγώνες στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που πήρα μία νίκη στον τελευταίο αγώνα και μαζί με αυτό την δεύτερη θέση. «

ColtonHaaker3

Μπαίνοντας στη Βραζιλία ως ο νέος ηγέτης του πρωταθλήματος, ο WALKER πήρε το Akrapovic Superpole θέτοντας το γρηγορότερο χρόνο. Αλλά δεν μπόρεσε να βρει ένα ρυθμό στον αγώνα και έπρεπε να αρκεστεί στην τρίτη θέση. Ιππασία έξυπνη και συνεπής, ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των δύο, WEBB και HAAKER στο δεύτερο αγώνα για να διεκδικήσει την νίκη. Μένοντας δεύτερο για το περισσότερο του τρίτου αγώνα, σχεδόν είχε τη συνολική νίκη, μέχρι που ο WEBB του πήρε τη θέση στην τελευταία στροφή. Τερματίζοντας τη νύχτα στην τρίτη θέση συνολικά, μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον WEBB, ο Walker εξακολουθεί να διατηρεί ένα πλεονέκτημα εννέα σημείων στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Walker: » Απόψε μάλλον δεν ήταν η καλύτερη νύχτα μου, αλλά ακόμα κι έτσι εξακολουθούσα να αγωνίζομαι για τη συνολική νίκη μέχρι και την τελευταία στροφή, νομίζω ότι αυτό είναι θετικό. Στον πρώτο αγώνα οδήγησα καλά και απλά δεν μπορούσε να κάνω τίποτα για να αμφισβητήσω τους δύο πρώτους, στη συνέχεια, στο δεύτερο αγώνα επικεντρώθηκα στον δικό μου αγώνα και η νίκη ήρθε. «

Πίσω από την κορυφαία τριάδα, τέταρτος συνολικά είναι ο με ΚΤΜ, ο Taylor ROBERT που βελτίωσε τη θέση του με δυο τέταρτες θέσεις στους δυο τελευταίους αγώνες.

Την πεντάδα έκλεισε μετά απο μάχη Alfredo GOMEZ (KTM) που είχε με τον αναβάτη της Husqvarna, Mario ΡΩΜΑΪΚΗ.

Στην Junior o Βραζιλιάνος Manuel Lettenbichler (KTM) επέστρεψε στην κορυφή. Στην δεύτερη θέση μάχη έδωσαν ο Luis OLIVEIRA (Yamaha) και ο Bleik Gutzeit (KTM) νικητλη τον OLIVEIRA με δύο δεύτερες θέσεις. Ο Γερμανός Tim APOLLE (Husqvarna) ήταν τέταρτος με τον Bruno CRIVILIN (KTM) να κλείνει την πρώτη πεντάδα.

ManuelLettenbichler

Το Maxxis FIM SuperEnduro Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον προτελευταίο γύρο της σειράς στην Πράγα, της Δημοκρατίας της Τσεχίας στις 12 Μαρτίου.

Αποτελέσματα Prestige:
Αγώνας 1:
1. WEBB
2. HAAKER
3. WALKER
4. ROMAN
5. GOMEZ
6. ROBERT
7. ROOKSTOOL
8. Tremaine
9. ADDESSO …

Αγώνας 2:
1. WALKER
2. WEBB
3. HAAKER
4. ROBERT
5. GOMEZ
6. ROMAN
7. Tremaine
8. ADDESSO
9. ROOKSTOOL …

Αγώνας 3:
1. HAAKER
2. WEBB
3. WALKER
4. ROBERT
5. GOMEZ
6. Tremaine
7. ROMAN
8. ADDESSO
9. ROOKSTOOL …

Superpole powered by Akrapovic:
1.WALKER
2. HAAKER
3. WEBB …

Βαθμολογία πρωταθλήματος:
1. WALKER 212
2. WEBB 203
3. HAAKER 188
4. GOMEZ 142
5. ROBERT 141
6. Tremaine 116
7. ROMAN 109
8. Blazusiak 79
9. ROOKSTOOL 71
10. LINUSSON 45 …

Αποτελέσματα Junior:
Αγώνας 1:
1. Lettenbichler
2. OLIVEIRA
3. Gutzeit
4. APOLLE
5. CRIVILIN
6. Martinsen
7. WERNERSBACH
8. ZANOTTO
9. Mattos …

Αγώνας 2:
1. Lettenbichler
2. OLIVEIRA
3. Gutzeit
4. APOLLE
5. CRIVILIN
6. WERNERSBACH
7. Martinsen
8. Mattos …

Αγώνας 3:
1. Lettenbichler
2. Gutzeit
3. APOLLE
4. OLIVEIRA
5. CRIVILIN
6. Martinsen
7. WERNERSBACH
8. ZANOTTI
9. Mattos …

Βαθμολογία πρωταθλήματος:
1. Lettenbichler 223
2. OLIVEIRA 181
3. Gutzeit 170
4. APOLLE 146
5. Martinsen 74
6. HUMPHREYS 71
7. Sealey 62
8. HERRERA 57
9. Juszczak 57
10. Hoare 52…

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.