Στο il Ciocco τα extreme ENDURO άλλαξαν εποχή με την ανανεωμένη Πύλη της Κολάσεως, ένα θανατηφόρο μίγμα των φυσικών εμποδίων σε συνδυασμό με πολύ δύσκολα τεχνικά, με μεγάλο συντελεστή δυσκολίας σε μια διάσταση για το Enduro μέχρι τώρα άγνωστη. Nέοι κανόνες σε ένα παιχνίδι επιβίωσης μια πραγματικής δοκιμασίας.

Hell’s Gate 2016

Ο νεαρός Νοτιοαφρικανός Wade young στα 21 του χρόνια κατακτά την πρώτη του νίκη σε ένα μεγάλο extreme ENDURO δικαιώνοντας την επιλογή της Sherco.

Η πρώτη θέση των προκριματικών και η ατυχία του Graham Jarvis στη εκκίνηση που ξεκίνησε τελευταίος έδωσαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον Υoung που το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας την νίκη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Graham Jarvis που έμπλεξε σε μπελάδες στην αρχή ελπίζοντας μόνο σε ατυχία του Young για να κατακτήσει για πέμπτη φορά την κολασμένη πύλη. Στον τρίτο γύρο μετά από υπερπροσπάθεια έφτασε και πέρασε μπροστά από τον Mario Roman ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση. Ο Ισπανός έφυγε από την Ιταλία με ανάμεικτα συναισθήματα καθώς μετά την περσινή του δεύτερη θέση πρόσθεσε άλλο ένα βάθρο στην πύλη της κολάσεως, αλλά η αρχικές του βλέψεις ήταν η νίκη καθώς στην αρχή πίεσε τον νικητή Υoung. Ο Ιταλός Diego Niucoletti έχοντας την θερμή υποστήριξη των 10.000 θεατών κατάφερε να τερματίσει τέταρτος.

Ένα μαγευτικό, αξέχαστο πρώτο ταξίδι στο κέντρο του Enduro της νέας εποχής μόλις τέλειωσε.

Αποτελέσματα:
1. Wade young, ZA, Sherco
2. Graham Jarvis, GB, Husqvarna
3. Mario Roman, SP, Husqvarna
4. Diego Niucoletti, ITA, Beta.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.