Η Honda HRC επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε και είχαμε προαναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μετά από δέκα χρόνια δεν θα συνεχίσει με την Honda το 2017.

canard

Honda έκανε την ανακοίνωση σε δελτίο Τύπου ευχαριστώντας τον Canard για την συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια.

American Honda Motor Corp Inc:  Το HRC επεκτείνει την ειλικρινή εκτίμησή του προς τον Trey Canard, ο οποίος έχει αφιερώσει ολόκληρη την επαγγελματική του καριέρα ως τώρα με το εμπορικό σήμα της Honda. Μέσα από τα υψηλά σημεία και προκλητική περίοδο, τη δέσμευσή του Canard στους αγώνες και τους οπαδούς του, ποτέ δεν αμφιταλαντευόταν, και ήταν μια χαρά με τον ίδιο μηχανικός Brent Presnell στην οικογένεια της Honda για τα τελευταία 10 χρόνια. Όλοι στο Honda του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για τις μελλοντικές προσπάθειές τους.

Ο Canard, οδήγησε για την Πράσινη ομάδα, την Kawasaki από την 1998 εως το 2006, κινήθηκε προς την εργοστασιακή ομάδα της Honda στο τελευταίο έτος του ως ερασιτέχνης το 2007, πριν από την υπέρ πλήρης απασχόληση το 2008. Σε τρία και πλέον χρόνια με την GEICO Honda, ο Canard κέρδισε δύο πρωταθλήματα (το 2008 Ανατολικής Περιφέρειας SX και το 2010 250MX), πριν πάει στην Honda HRC στην 450 Class το 2011.

Στην διάρκεια της συνεργασίας του με την Honda, ο Canard πήρε δεκαοκτώ νίκες στο Supercross και motocross (250 και 450 Class) και δύο τίτλους, αλλά είχε και πολλούς τραυματισμούς που τον είχαν κρατήσει πίσω από περισσότερες νίκες και τίτλους.

Είναι αναμενόμενο ότι ο Canard θα κινηθεί προς την Red Bull KTM το 2017. Η συμφωνία δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Presnell έχει υπηρετήσει ως μηχανικός του Canard απο τις ερασιτεχνικές του ημέρες, και έχει μια πολύ στενή σχέση με την οικογένεια του Canard. Ενώ η Honda PR καθορίζει ποιοι αποχωρούν από την ομάδα της Honda για το 2017, ο Steve Matthes μας ανάφερε ότι ο Presnell δεν θα είναι με τον Canard στην KTM το επόμενο έτος. Αναμένουμε την επόμενη κίνηση του Brent προσεχώς.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.