Ο αναβάτης της Honda HRC, Trey Canard θα χάσει για δεύτερη φορά αγώνα της σεζόν Supercross, απο τραυματισμό στο χέρι που υπέστη στο Anaheim 2.

trey canard

Η απόφαση λήφθηκε χθές όπου ο Canard μίλησε στον Τύπο για τον 5ο αγώνα του Monster Energy Supercross στο Glendale στο Φοίνιξ.

Canard: «Είναι απογοητευτικό να χάνεις και άλλο αγώνα, αλλά μετά από τις εξετάσεις, ήταν σαφές ότι δεν είχα τη δύναμη να αγωνιστώ. Το χέρι μου βελτιώνεται, αλλά δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος.»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Όκλαντ, ο Canard είχε οδηγήσει στις δύο δοκιμές, και μετά την ολοκλήρωση της δέκατης θέση στα προκριματικά, πριν το Main Event το βράδυ είχε ενοχλήσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην δωδέκατη θέση στο πρωτάθλημα 450 SX.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.