Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα 2015/16, o έξι φορές πρωταθλητής Blazusiak, περίπου 2 εβδομάδες να απομένουν για τον τρίτο γύρο του superenduro, τραυματίστηκε σπάζοντας τον αντίχειρά του.

blazuziak

Ακόμα δέν έχει ανακοινωθεί επίσημα αλλά, ο Blazusiak έκανε μία ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχει σπάσει τον αριστερό αντίχειρά του.

Blazusiak: «Έσπασα και έκοψα ένα κομμάτι του αντίχειρά μου, μετά απο χειρουργική επέμβαση όλα είναι οκ, η τύχη δεν είναι με την πλευρά μου τους τελευταίους δυο μήνες.»

Η χειρουργική επέμβαση έγινε από τον Δρ Mir και την ομάδα του στη Βαρκελώνη που έχουν αναλάβει πολλούς αναβάτες.

Ο Blazusiak παραμένει αισιόδοξος για τις 20 Φεβρουαρίου πως θα είναι στην εκκίνηση του τρίτου γύρου.

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.