Η σεζόν 2017 για τον Antonio Cairoli δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα, αφού κέρδισε τον ένατο τίτλο του Motocross, παντρεύτηκε την σύντροφο του Jill και ανέβηκε σε ένα ισχυρό RC16, το οποίο διέθεσε η KTM για μια ενδιαφέρουσα δοκιμή στο ισπανικό κύκλωμα της Βαλένθια.

cairoli motogp

Υποστηριζόμενος από την αυστριακή ομάδα δοκιμών συμβουλεύτηκε τον φινλανδός άσος Mika Kallio, ο Tony πήγε στην πίστα πέντε φορές κάνοντας 22 γύρους, κατά τη διάρκεια των οποίων έπρεπε πρώτα να εξοικειωθεί με το ανεστραμμένο κιβώτιο ταχυτήτων προσπαθώντας να βρει το όριό του στους 200 + hp. Φτάνοντας πάνω από 300 χιλιόμετρα την ώρα, ο Cairoli ξεπέρασε ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες από αυτόν, αφήνοντας όλους έκπληκτους για το πόσο εύκολα προσαρμόστηκε σε μια τέτοια εξαιρετικά ισχυρή και απαιτητική μοτοσυκλέτα. Δέκα χρόνια μετά την πρώτη και μόνη εμφάνισή με μοτοσυκλέτα δρόμου, ο TC222 απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ένας καλό αναβάτης.

Antonio Cairoli: «Είμαι ευγνώμων στην KTM για τη φανταστική ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα παιδιά στην ομάδα δοκιμής που έκαναν σπουδαία δουλειά για μένα. Η δοκιμή μιας μοτοσικλέτας MotoGP ήταν πάντα πολύ συναρπαστική και η αδρεναλίνη ήταν τεράστια. Με εκπλήσσει το πόσο μεγάλη ήταν η εξέλιξη της μοτοσικλέτας Grand Prix σε δέκα χρόνια και πόσο έχει βελτιωθεί στο πλάγιασμα της στροφής. Τα φρένα και η επιτάχυνση είναι εντυπωσιακά και είναι δύσκολο να βρεις το όριο σε μία τέτοια μοτοσυκλέτα. Στο τελευταίο τρέξιμο, άρχισα να το διασκεδάζω αφού πέρασα λίγους γύρους, προσαρμόζοντας τον εαυτό μου, ειδικά στο κιβώτιο ταχυτήτων που είναι προς τα πίσω σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα. Η κατοχή του Mika Kallio μπροστά μου ήταν πολύ σημαντική καθώς μπορούσα να ακολουθήσω τις γραμμές του, επιτρέποντάς μου να βελτιωθώ γύρο με τον γύρο, βρίσκοντας τις καλύτερες γραμμές. Η οδήγηση σε περισσότερο από 300 km / h είναι πραγματικά συναρπαστική, αλλά είναι πολύ διαφορετική από το motocross, όπως στο MotoGP οι γραμμές είναι καθιερωμένες και δεν αλλάζουν πραγματικά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, απολύτως αντίθετα από το πώς αναπτύσσονται οι γραμμές στο motocross, ούτως ή άλλως ελπίζω να έχω ξανά σύντομα την ευκαιρία να οδηγήσω αυτή τη φανταστική μοτοσυκλέτα. «

Λ. Ιωαννίδης

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.