Ο αναβάτης της Red Bull KTM, Tony Cairoli είναι στο κυνήγι για το τρίτο «χρυσό μετάλλιο» του στο 2016 Motocross των Εθνών στη Maggiora στις 24-25 Σεπτέμβρη.

cairoli7

Το ’16 τερμάτισε δεύτερος στην βαθμολογία του MXGP. Το 2013 έχασε για λίγο την συνολική νίκη MXGP απο τον Gautier Paulin μετά από μια φανταστική μονομαχία. Ήταν νικητής το 2014 με 1-1 scorecard, αλλά στη συνέχεια ειχε μία άσχημη πτώση το περασμένο καλοκαίρι και έσπασε το αριστερό του χέρι, ένας τραυματισμός που τον οδήγησε τελικά στο στέμμα του 2015.

Τώρα ο Cairoli πηγαίνει πίσω στη Maggiora μεταφέροντας τις ελπίδες της χώρας του στους ώμους του με δύο νέους αναβάτες, Samuele Bernardini και Michele Cervellin.

Cairoli: “Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μένα, τον οποίο κέρδισα την κατηγορία MXGP στο Βέλγιο και τη Γερμανία το 2012 και το 2013. Δεν έχουμε την καλύτερη ομάδα για να κερδίσουμε, αυτό είναι σαφές, και ίσως όχι και για το βάθρο, αλλά εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το συνολικό, αυτός είναι ο στόχος μου και χωρίς αυτό, δεν μπορούμε να σκεφτούμε για το βάθρο. Έτσι έχω μια σκληρή δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να φέρω τους περισσότερους βαθμούς που μπορώ.”

Ο Cairoli πειραματίστηκε με το εργοστασιακό KTM 450SX-F και το 350SX-F στο δεύτερο μέρος της σεζόν MXGP και τελικά κατέληξε στο 450 με τα νέα 2018 πρωτότυπα εξαρτήματα. Ο #222 υπέγραψε πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου με τους Αυστριακούς, για να μείνει στη «πορτοκαλί» ομάδα για άλλες τρεις σεζόν.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.