Η Kawasaki Racing Team αυτό το Σαββατοκύριακο θα ανακοινώσει στο Dirt Bike Show τον Tommy Searle ως επίσημο αναβάτη για το επόμενο έτος στην ομάδα της Kawasaki Racing Dixon.

kawasaki

Αυτή η ομάδα έχει ως επικεφαλή τον Steve Dixon, ο οποίος οργανώνει επίσης το βρετανικό Grand Prix στο Matterley Basin.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν στην KTM, ο Searle ελπίζει να έχει μεγαλύτερη επιτυχία το 2016. Οδήγησε το 2013 και το 2014 ένα Kawasaki KX-F450, αλλά εγκατέλειψε και στις δύο χρόνιες στα μέσα της σεζόν λόγω τραυματισμών. Επίσης, φέτος οι τραυματισμοί τον κράτησαν έξω για τα καλά απο τα αποτελέσματα στο MXGP.

Ο Μax Anstie οδήγησε τις δύο τελευταίες σεζόν για την ομάδα και φέτος ήταν τρίτος στην τελική κατάταξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MX2. Το επόμενο έτος ο Anstie, περιμένει για την επίσημη δήλωση, απο την Nestaan ​​Husqvarna Factory Racing, η οποία θα είναι και η τελευταία του χρονιά στην κατηγορία MX2 και έπειτα θα πάει στην MXGP.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.