Ο Toby Price στέφθηκε πρωταθλητής του Ράλι Dakar 2019 για δεύτερη φορά κατακτώντας το Στάδιο 10, με τον κύριο αντίπαλο Pablo Quintanilla να έχει πτώση και καταστροφικό τερματισμό στην 22η θέση και την 4η γενικής.

Μαχόμενος με ένα σπασμένο σκαφοειδή στον καρπό ο Price στέφθηκε για δεύτερη φορά πρωταθλητής του Rally Dakar με νίκη στο τελευταίο στάδιο έναντι του Pablo Quintanilla. Ο Pablo τα έδωσε όλα στο τελευταίο στάδιο για να καλύψει το κενό ενός λεπτού κάνοντας την επίθεση που δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να έχει μία πτώση και να τερματίσει 22ος και 4ος γενικής.

Στην δεύτερη θέση του τελευταίου σταδίου τερμάτισε 2 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα πίσω ο Jose Cornejo.  

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Matthias Walkner και με την ατυχία του Quintanilla κατάφερε και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης.

Τέταρτος στο τελευταίο στάδιο και τρίτος γενικής ο Sam Sunderland 13 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα απο τον πρώτο. 

Η Laia Sanz κατάφερε και τερμάτισε και φέτος έναν απο τους δυσκολότερους αγώνες στην 11η θέση.

Αποτελέσματα 10ης ημέρας: 

Τελική κατάταξη Rally Dakar 2019:

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.