Ύστερα από 4 μήνες ήρθε η πρώτη νίκη για τον Tim Gajser και μαζί με αυτή μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Στο Monster Energy CUP ο Σλοβένος άσσος της Honda, κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού.

tim gajser

Το ταξίδι στο Las Vegas για το MEC ήταν στο πλάνο εδώ και δυο χρόνια, κάθε χρονιά όμως κάτι συνέβαινε τελευταία στιγμή και δεν τα κατάφερε. Φέτος θα στηθεί στην μπάρα εκκίνησης κυνηγώντας το καλύτερο. Όταν ερωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΑΜΑ, απάντησε λέγοντας «Φυσικά αυτό είναι το όνειρό μου.»

Α. Πανταζής

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.