Ο Tim Gajser θα είναι εκτός απο το Motocross των Εθνών αυτό το Σαββατοκύριακο στη Maggiora της Ιταλία, μετά από μια πτώση είχε την Τετάρτη στη Σλοβενία.

gajser

O πρόσφατα παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους που οφείλονταν σε βαριά τραύματα, σύμφωνα με το MXGP.com. Μετά κρίθηκε πως καμία θεραπεία δεν ήταν απαραίτητη.

Μετά από διαβούλευση με τους γιατρούς, καθορίστηκε πως ο 20χρονος θα χρειαστεί δύο εβδομάδες ανάπαυσης, προκειμένου να ανακάμψει, αφήνοντάς τον εκτός για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καμία αντικατάσταση για την ομάδα έχει ανακοινωθεί.

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.