Το Annual FMF Steele Creek φιλοξένησε τον τέταρτο αγώνα του GNCC 2018 στην δέκατη ένατη έκδοση του. Ο Thad Duvall κατάφερε να σπάσει το νικηφόρο σερί του Kailub Russell και να μειώσει την διαφορά του από την κορυφή στους 14 βαθμούς μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα.

Ο Russell είχε καταιγιστικό ρυθμό στους πρώτους δυο γύρους δημιουργώντας μια διαφορά 20 δευτερολέπτων από τον Duvall που ήταν ο μόνος αναβάτης που μπορούσε να το απειλήσει, καθώς οι υπόλοιποι αναβάτες βρισκόταν αρκετά πίσω. Μικρά λάθη του Russell έδωσαν την ευκαιρία στον Duvall να βρεθεί πίσω του, με τους δυο αναβάτες να έχουν μια πολύ όμορφη μονομαχία για το υπόλοιπο του αγώνα. Αφού η πρωτοπορία άλλαξε αρκετές φορές οι δυο αναβάτες μπήκαν μαζί στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής. Ο Russell θα κάνει την τελευταία του επίθεση να ανακτήσει την πρωτοπορία έξι στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, με τον Thad Duvall να καταφέρνει να μένει μπροστά. Μοναχικός ο αγώνας του τρίτου Trevor Bollinger που αποσπάστηκε γρήγορα από τους υπόλοιπους, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό των δυο πρώτων. Εκπληκτικός για ακόμα μια φορά ο νεαρός Ben Kelley που κατέκτησε την τέταρτη θέση στην γενική και την νίκη στην XC2, ενώ την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Steward Baylor Jr. και Josh Toth.

Στην XC2 250 Pro για ακόμη μια φορά οι Ben Kelley, Josh Toth και Pascal Rauchenecker είχαν τον πρώτο λόγο. Ο Pascal Rauchenecker έφυγε καλύτερα στην εκκίνηση οδηγώντας τον αγώνα μέχρι λίγο πριν από το κλείσιμο του πρώτου γύρου ακολουθούμενος από τους Kelley και Toth. Ο Kelley πέρασε αρχικά τον Αυστριακό ενώ στον τρίτο γύρο ήταν η σειρά του Toth να ανεβεί μια θέση. Η συνέχεια δεν έκρυβε εκπλήξεις καθώς η διαφορές μεταξύ τους ήταν μεγάλες.

Ο JESSE ANSLEY μετά το άτυχο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, συνέχισε τις πολύ καλές του εμφανίσεις στην XC3 που τον έχουν φέρει στην πρώτη θέση. Πίσω του οι CHRISTOPHER VENDITTI και ALEX TEAGARDEN έδωσαν μάχη για την δεύτερη και τρίτη θέση.

Μετά τους WALKER FOWLER και BRYCEN NEAL ήταν η σειρά του ADAM MCGILL να πανηγυρίσει την νίκη στα ATV. FOWLER, RICHARDSON και MCGILL είχαν μια πολύ ωραία μάχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο WALKER FOWLER οδήγησε το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τους άλλους δυο αναβάτες να είναι κολλημένοι πίσω του. Τελικός νικητής ήταν ο ADAM MCGILL που κατάφερε να κερδίσει δυο θέσεις στο τελευταίο γύρο, με τον COLE RICHARDSON να τερματίζει δεύτερο και τον FOWLER να μένει στην τρίτη θέση.

Αποτελέσματα:

XC1 Open Pro Event Results:
1 Thad Duvall (HQV)
2 Kailub Russell (KTM)
3 Trevor Bollinger (HON)
4 Steward Baylor Jr. (KTM)
5 Josh Strang (HQV)
6 Jordan Ashburn (BET)
7 Layne Michael (HQV)
8 Ricky Russell (YAM)
9 Cory Buttrick (HQV)
10 Jesse Groemm (KTM)

Overall National Championship Standings:
1 Kailub Russell (115)
2 Thad Duvall (101)
3 Steward Baylor Jr. (83)
4 Trevor Bollinger (72)
5 Ben Kelley (65)
6 Josh Strang (58)
7 Layne Michael (52)
8 Pascal Rauchenecker (48)
9 Josh Toth (46)
10 Craig Delong (36)

XC2 250 Pro Event Results:
1 Ben Kelley (KTM)
2 Josh Toth (KTM)
3 Pascal Rauchenecker (HQV)
4 Craig Delong (HQV)
5 Liam Draper (HQV)
6 Nick Davis (GAS)
7 Michael Witkowski (BET)
8 Trevor Barrett (HQV)
9 Evan Smith (HQV)
10 Scott Grills (HQV)

XC2 250 Pro Series Standings:
1 Ben Kelley (115)
2 Pascal Rauchnecker (88)
3 Josh Toth (80)
4 Craig Delong (70)
5 Liam Draper (51)
6 Austin Lee (44)
7 Evan Smith (43)
8 Nick Davis (40)
9 Zack Hayes (39)
10 Jonathan Johnson (38)

Click to accept cookies and enable this content

Click to accept cookies and enable this content

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.