Ο νικητής του Super Pole powered by Akrapovic είναι … ο Taddy Blazusiak (PL – KTM)!

Πράγματι, παρά την τρίτη νίκη Σούπερ Pole σε μια σειρά από τον Jonny WALKER (GB – KTM) στις γαλλικές πίστες, ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής κερδίζει με σκορ δεύτερης θέσης για λίγα εκατοστά πάνω από το τοπικό Mathias BELLINO (F – HVA). Ο Blazusiak κερδίζει το Super Pole powered by Akrapovic με 13 βαθμούς μπροστά από τον συναθλητή του Jonny WALKER (11 βαθμούς) Ο Mathias BELLINO (5 βαθμούς) συμπληρώνει το βάθρο ο David KNIGHT (GB – Sherco) που είναι τέταρτος μπροστά απο τον Cody WEBB (ΗΠΑ – Beta), και τον Alfredo GOMEZ (E – ΕΠΑ) που ακολουθεί.
Ο αναβάτης της KTM έχει λάβει από τα χέρια του Gregor Zupan και Daniel MIKETIC από την Akrapovic μια δωρεά 1500 € που προσφέρει η Σλοβενική εταιρεία από την Ivancna Gorica.

Σίγουρα, το Super Pole powered by Akrapovic αντιμετώπισε μια πραγματική επιτυχία με το κοινό και με τους αναβάτες και την «κούρσα προς το καλύτερο γύρο” θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την επόμενη σεζόν με, όχι έξι, αλλά οχτώ αναβάτες που θα διαγωνιστούν …

Βαθμολογία:
1. Taddy Blazusiak (PL – KTM) 13 βαθμούς
2. Jonny WALKER (GB – KTM) 11 βαθμούς
3. Mathias BELLINO (F – HVA) 5 βαθμούς
4. David KNIGHT (GB – Sherco) 4 βαθμούς
5. Cody WEBB (ΗΠΑ – Beta) 2 βαθμούς
6. Alfredo GOMEZ (E – HVA) 1 βαθμούς

SUPERENDURO 2014_FRANCE

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.