Η Red Bull KTM Factory Racing ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την ομάδα που θα την εκπροσωπήσει στο FIM SuperEnduro World με τους Cody Webb και Jonny Walker αφήνοντας χώρο για ακόμα μια συμμετοχή που θα έκανε αίσθηση.

taddy-blazusiak

Μερικές ημέρες αργότερα και έξι ημέρες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της σειράς ήρθε η ώρα της μεγάλης ανακοίνωσης. Η Red Bull KTM Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο πέντε φορές νικητής του Red Bull Hare Scramble και έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του SuperEnduro, Πολωνός Taddy Blazusiak, επιστρέφει στον ανταγωνισμό.

Υπογράφοντας συμφωνία ενός έτους με την KTM, ο Πολωνός αστέρας θα συναγωνιστεί σε ένα συναρπαστικό και ποικίλο πρόγραμμα αγώνων κατά τη διάρκεια του 2018. Θα συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά γεγονότα enduro, ενώ θα ανταγωνιστεί και σε πολλούς νεότερους διαγωνισμούς για πρώτη φορά. Η επιστροφή του Blazusiak θα γίνει στον εναρκτήριο γύρο της σειράς SuperEnduro 2018 στις 9 Δεκεμβρίου στην Κρακοβία της Πολωνίας με το KTM 350 EXC-F. Ο Taddy, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του τον Δεκέμβριο του 2016, συνέχισε να συνεργάζεται στενά με την Red Bull KTM Factory Racing, βοηθώντας στην εκπαίδευση των αναβατών, στον έλεγχο και την ανάπτυξη έχοντας εκτενή καθήκοντα στον χώρο των μέσων ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2017. Ήταν πάντα πολύ κοντά στην αγωνιστική οικογένειά της ΚΤΜ .

Taddy Blazusiak:«Είναι πραγματικά συναρπαστικό να επιστρέφω στην ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing. Η αποχώρησή μου από τους αγώνες μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά το 2018 θα είναι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. O μεγάλος ανταγωνισμός της σειράς SuperEnduro είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο επιστρέφω στους αγώνες. Είναι κάτι που θα μου προσφέρει μια νέα και απίστευτη πρόκληση σε κάτι που γνωρίζω. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θα είναι ενθουσιασμένοι. Όταν σταμάτησα να αγωνίζομαι στο τέλος του περασμένου χειμώνα, δεν σκέφτηκα να εμπλακώ ξανά επαγγελματικά στο χώρο. Ήμουν κουρασμένος και κορεσμένος. Το να είσαι επαγγελματίας είναι δύσκολο. Δεν έχω σταματήσει για περισσότερα από 10 χρόνια να αγωνίζομαι τρέχοντας τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τελικά ο χρόνος ξεκούρασης που ήθελα ήταν μόλις δυο μήνες. Γύρισα πίσω και μου άρεσε πραγματικά, το 2018 θα είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους αγώνες ανυπομονώ να επιστρέψω στο χώρο για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο, δηλαδή τους αγώνες.»

Ο Taddy μπήκε για πρώτη φορά στο διεθνές προσκήνιο το 2007, όταν κέρδισε το περίφημο Red Bull Hare Scramble στο ErzbergRodeo. Από εκεί και πέρα συνέχισε να κυριαρχεί στον κόσμο των ακραίων και εσωτερικών enduro με συνολικά πέντε νίκες Red Bull Hare Scramble, πέντε τίτλους AMA Endurocross και έξι πρωταθλήματα στο FIM SuperEnduro World.

Pit Beirer (διευθυντής του KTM Motorsports): «Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον Taddy πίσω στη σειρά enduro για την επόμενη σεζόν. Ο Taddy είναι ένας αληθινός πρωταθλητής και υπήρξε εκπληκτικός πρεσβευτής για το εμπορικό σήμα της KTM και για το άθλημα του enduro. Το πάθος και οι δυνατότητες του δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ και ανυπομονούμε να τον υποστηρίξουμε ξανά καθώς επιστρέφει στον ανταγωνισμό και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε σπουδαία αποτελέσματα και πάλι».

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.