Ο Πολωνός BLAZUSIAK Taddy έκανε πράξη τις δηλώσεις του ότι επιστρέφει θέλοντας να γράψει ένα νέο κέφαλο στην μεγάλη ιστορία του.

taddy.blazusiak_SuperEnduro-2018-Rnd-1_3066_628

Αν και υπήρχαν πολύ δυνατοί συνδυασμοί, ο BLAZUSIAK Taddy κατάφερε να πάρει την νίκη έχοντας την σταθερότερη απόδοση από όλους τους αναβάτες. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αμερικανός WEBB Cody ενώ τρίτος ήταν ο Βρετανός BOLT Billy που φαίνεται να εγκλιματίζεται γρήγορα με τις ιδιαίτερες συνθήκες ενός Superenduro.

Στην Junior ο Νοτιοαφρικανός FLANAGAN Kyle κατάφερε να πάρει την νίκη από τον Ιταλό CAVALLO Matteo που έδειξε ιδιαίτερα απειλητικός μέσα στην πολωνική αρένα, ενώ ο Γερμανός APOLLE Tim πήρε τις δυο νίκες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα:

Prestige1 2 3 4

Junior11 22 33 44

Ευρωπαικό111 222 333

Ν. Ζέλλιος

Tagged with →  
Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.