Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του πανελλήνιου πρωταθλήματος MOTOCROSS και των περιφερειακών πρωταθλημάτων νοτίου και βορείου Ελλάδος από την επιτροπή MOTOCROSS.

H επιτροπή τις τελευταίες εβδομάδες έχει εντείνει τις επαφές με τις διοργανώτριες λέσχες ώστε σύντομα να ανακοινωθεί το οριστικό πρόγραμμα και ο γενικός κανονισμός του επομένου πρωταθλήματος.

Tο πανελλήνιο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και πάλι το πρώτο εξάμηνο με τον πρώτο αγώνα να γίνετε στις 22-23 Φεβρουαρίου, ενώ ο επίλογος θα γραφτεί δεκαοχτώ εβδομάδες αργότερα. Οι ημερομηνίες του πανελληνίου πρωταθλήματος είναι οι εξής:

23-24 Φεβρουαρίου
16-17 Μαρτίου
30-31 Μαρτίου
20-21 Απριλίου
11-12 Μαΐου
8-9 Ιουνίου
29-30 Ιουνίου

Μπορεί ακόμη να μην έχει οριστικοποιηθεί σε ποιες πίστες θα διεξαχθούν οι εφτά αγώνες, άλλα με τα έως τώρα δεδομένα το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από την πίστα του αυτοκινητοδρομίου Σερρών, και τις πίστες του Άργους και του Πύργου να έχουν κλείσει θέση στο νέο πρωτάθλημα. Χαλκίδα και Μεγαλόπολη πιθανότατα θα είναι άλλοι δυο σταθμοί του πρωταθλήματος, με την επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. να προσπαθούν στην κεντρική και την βόρεια Ελλάδα να βρουν τις υπόλοιπες δυο πίστες που θα τηρούν τις προϋποθέσεις.

Στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές με την εμφάνιση για πρώτη φορά στην χώρα μας της κατηγορίας ELITE, καθώς και μιας υποκατηγορίας SENIOR που θα αγωνιστεί μαζί με την OPEN. Οι κατηγορίες ΜΧ-65 και ΜΧ-85 θα αγωνιστούν στους έξι από τους εφτά αγώνες, ενώ και την επομένη χρονιά θα υπάρχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγορία QUAD.

Πρώτη εμφάνιση και για την κατηγορία VINTAGE πιθανότατα σε μονά σκέλη σε δυο αγώνες του πρωταθλήματος.

Aκόμη μία καινοτομία που σκέφτονταν η επιτροπή για την κατηγορία των γυναικών τελικά για την επομένη χρονιά δεν θα ισχύσει καθώς το ενδιαφέρον γα συμμέτοχη ήταν μικρό.

Την καλοκαιρινή περίοδο θα υπάρξουν κάποια διήμερα Camp εκπαίδευσης για νεαρούς αναβάτες, ενώ θα διεξαχθεί κανονικά με πέντε αγώνες το CRAZY MUD GAMES.

Στα περιφερειακά πρωταθλήματα υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από λέσχες για διοργάνωση αγώνων χωρίς να υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις από τα φετινά πρωτάθλημα. Οι ημερομηνίες για τα περιφερειακά πρωταθλήματα είναι:

8 Σεπτεμβρίου
22 Σεπτεμβρίου
13 Οκτωβρίου
3 Νοεμβρίου
17 Νοεμβρίου

Τέλος στο νομό των Σερρών στις 9-10 Μαρτίου θα αρχίσει και το βαλκανικό πρωτάθλημα MOTOCROSS.

Share →

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.