Την πρώτη ημέρα του 2018 επέλεξαν οι πρώην αναβάτες της TEAM SUZUKI WORLD MXGP να ανακοινώσουν τις νέες τους συνεργασία στο MXGP, ο Kevin Strijbos μέσο επίσημης ανακοίνωσης της Standing Construct KTM, ενώ ο Arminas Jasikonis προτίμησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Arminas Jasikonis

Ο Βέλγος Kevin Strijbos μετά από εφτά χρόνια στην SUZUKI αναγκάστηκε να ψάξει να βρει νέα στέγη με την Standing Construct KTM να του εξασφαλίζει την συμμετοχή του στο επόμενο MXGP, ενώ ο υψηλόσωμος Λιθουανός Arminas Jasikonis κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με την Assomoto Honda.

Kevin Strijbos

 

Το ενδιαφέρον των δυο ομάδων για τους δυο αναβάτες ήταν γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες με την χθεσινή ανακοίνωση να επισημοποιεί τις νέες συνεργασίες. Ο Strijbos θα έχει σαν ομόσταυλο του τον Valentin Guillod, ενώ ο νεαρός Λιθουανός θα βρίσκετε μαζί με τον Βούλγαρο Petar Petrov.

Ν. Ζέλλιος

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.