Ο αναβάτης της Yoshimura Suzuki Factory Racing, James Stewart δεν θα αγωνιστεί τελικά αυτό το Σάββατο στο AMA / FIM Supercross World, τον τρίτο γύρο στο Angel Stadium, Anaheim της Καλιφόρνιας.

STEWART

Ο Stewart οδήγησε μέχρι και τα τέλη αυτής της εβδομάδας, αλλά δεν αισθάνεται ακόμα 100% έτοιμος να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του και αναμένεται τώρα να επιστρέψει στη δράση για τον επόμενο αγώνα στο Όκλαντ της Καλιφόρνια, στις 30 Ιανουαρίου.

Αγωνιστικός Διευθυντής Mike Webb: » o Stewart οδήγησε χθες και σήμερα και ένιωθε ότι δεν ήταν ακόμη έτοιμος για να αγωνιστεί. Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση ότι ο James είναι επιφυλακτικός όσον αφορά την επιστροφή του και είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο του. Θέλουμε να αισθάνεται πλήρως προετοιμασμένος πριν αγωνιστεί και πάλι. Με την πρόοδο που έχει κάνει, αισθάνεται βέβαιος ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Όκλαντ. «

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.