Βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ μάχονταν για τις πρώτες θέσεις ο αναβάτης της Yoshimura / Suzuki,  James Stewart σε μία επαφή με τον αναβάτη της Red Bull KTM,  Ryan Dungey είχε μία πτώση.

Stewart

Ο James ήταν σε γρήγορη εξωτερική γραμμή στην προσπάθεια να κάνει ένα πέρασμα για το προβάδισμα, ενώ ο Dungey έκανε ένα μικρό λάθος και απο κλειστή γραμμή χτύπησε τον James με αποτέλεσμα την πτώση του. Ο James δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση σχετικά με την επιστροφή του James στους αγώνες, αλλά σήμερα JS7 έστειλε ένα μηνυμα στο Instagram που δείχνει την αισιοδοξία του ότι θα τον δούμε στη γραμμή εκκίνησης στο δεύτερο γύρο στο Σαν Ντιέγκο. Σίγουρα θα έχουμε και δελτίο τύπου από την Suzuki, αλλά προς το παρόν, ελπίζουμε να δούμε τον JS7 στη γραμμή εκκίνησης το βράδυ του Σαββάτου. Οι αγώνες έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον με τον James στη γραμμή εκκίνησης.

Παρακολουθήστε στα παρακάτω video στιγμιότυπα απο πτώσεις του James στην καριέρα του, που θα μπορούσαμε να πούμε οτι δέν είναι και λίγες.

 

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.