Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το Super Test Akrapovic στο Πορτογαλικό GP που διεξήχθη κάτω από το φως των προβολέων.

O Matteo CAVALLO μπαίνοντας από τους πρώτους αναβάτες της EnduroGP κατάφερε να έχει έναν πολύ καλό χρόνο με τους Thomas OLDRATI και Alex SALVINI να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να βρεθούν μπροστά από τον νεαρό συμπατριώτη τους. Ο Steve HOLCOMBE μπαίνοντας στο τελευταίο ζευγάρι έχοντας δίπλα του τον Bradley FREEMAN κατάφερε να είναι ταχύτερος έχοντας τον απόλυυο χρόνο της ημέρας.

Στην Junior ο Wil RUPRECHT για δεύτερη συνεχόμενη φορά είχε τον καλύτερο χρόνο στην κατηγορία μπροστά από τους Andrea VERONA και Ruy BARBOSA. Ο Hamish MACDONALD από την προηγουμένη χρονιά έχει χτίσει μία παράδοση που τον θέλει στο εναρκτήριο test να είναι πάντα ένας από τους πρωταγωνιστές της Youth 125. Άλλος ένας ταχύτερος χρόνος για τον νεαρό Νεοζηλανδό με τους Nathan BERERD και Matteo PAVONI να τον ακολουθούν.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν για τον Βρετανό David KNIGHT αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι κάτι που τον ανησυχεί καθώς ήταν ο ταχύτερος στην κατηγορία ΟΡΕΝ, έχοντας τον δέκατο ένατο χρόνο της άτυπης γενικής. Οι Joao LOURENCO και Thomas ELLWOOD είχαν τον δεύτερο και τρίτο χρόνο της κατηγορίας και τον πρώτο σε Ο2 και Ο4 αντίστοιχα.

Click to accept cookies and enable this content

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.