Η ομάδα της Suzuki World MX2 έχει ήδη επιβεβαιώσει τον Jeremy Seewer  για τη 2017 σεζόν στην MX2, αλλά τώρα ο Γενικός Διευθυντής, Stefan Everts και οι Ελβετοί έχουν υπογράψει μια συμφωνία για το 2018 και 2019 MXGP.

seewerevertssigns

Ο Seewer, που γίνεται 23 τον επόμενο χρόνο, θα πρέπει να κινηθεί προς τα επάνω στην κατηγορία MXGP λόγω του ορίου ηλικίας στην MX2, αλλά και οι δύο, Suzuki και Seewer είναι ενθουσιασμένοι για το μέλλον.

Ο Seewer είχε μια πολύ επιτυχημένη σεζόν φέτος. Ξεκίνησε με το πρώτο βάθρο του στο δεύτερο GP της σεζόν στην πολύ ζεστή και με δύσκολες συνθήκες Ταϊλάνδη. Με 10 βάθρα σε 18 γύρους, έχει αποδειχθεί ότι είναι ένας πολύ συνεπής αναβάτης. Δεν έλειψε απο ένα GP στην MX2 και πήρε την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πριν από δύο εβδομάδες στο Glen Helen, στην Καλιφόρνια.

Seewer: «Για μένα ήταν πραγματικά ευχάριστο να γνωρίζω και να συνεργάζομαι με τον Stefan για το πρώτο έτος μου τώρα. Και ήξερα τι θα αποφασίσει για το μέλλον μου μετά από την εργασία μαζί του. Συνεργαστήκαμε όλοι μαζί αυτή τη σεζόν και θέλουμε να πάμε προς την ίδια κατεύθυνση, αισθάνομαι καλά στην ομάδα, έτσι ήταν σαφές για μένα ότι θα ήθελα να μείνω μαζί τους και ότι το μέλλον μου ήταν με την Suzuki. «

Everts: «Δουλεύοντας με τον Jeremy ήταν μια χαρά, έχουμε μια καλή αίσθηση και ένα καλό πνεύμα μεταξύ μας. Έχουμε τον ίδιο στόχο και τις ίδιες φιλοδοξίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθαμε σε συμφωνία με τον Jeremy για τα ’18 και ’19 MXGP. Είναι μια σημαντική φάση του σχεδιασμού μου για ό, τι θέλω να πετύχω με το Factory Team Suzuki. Ο Jeremy έχει μια πολύ καλή εικόνα και αυτός είναι ένας φανταστικός πρεσβευτής για τη Suzuki. «» 

«Ο Θρύλος» τόνισε πάντοτε τη σημασία της εξεύρεσης νέων ταλέντων και βοηθώντας τους στην πορεία τους προς την τάξη MXGP. Και αυτός είναι χαρούμενος που μπορεί να πάρει αυτό το δρόμο μαζί με το «91».

Λ. Ιωαννίδης

Share →
ICS Security

Στις μέρες μας η προσωπική μας ασφάλεια και η προστασία των περιουσιακών μας στοιχείων έχει γίνει επιτακτική ανάγκη.Η Intelligent Control Systems το αντιλαμβάνεται αυτό προσφέροντάς σας υπηρεσίες που σκοπό έχουν να προστατέψει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προστασία Η/Υ

Προστασία Η/Υ

Είναι ο υπολογιστής σας προστατευμένος? Το F-Secure προσφέρει την καλύτερη προστασία στον κόσμο για ασφαλή σερφάρισμα, αγορές, τραπεζικές συναλλαγές και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

ICS Tuning
Όταν θέλετε την maximum απόδοση από το αυτοκίνητό σας  προσφέροντας ασφαλή βελτίωση του και σε λογικό κόστος τότε δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνήσετε με την ICS Tuning
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.